GVI:

Cheftræner går glad på vinterpause

Søren Fjorting smiler stort oven på GVI’s flotte afslutning på efterårssæsonen

Af
Ole Tradsborg

Det var ikke meget, der lykkedes i starten af sæsonen, hvor GVI oplevede langt mere stolpe-ud end –ind.
Men marginalerne og skarpheden var mere og mere på GVI's side op mod sæsonslutningen, der endte med fem flotte sejre på stribe og fire point ned til nærmeste forfølger.
”Det er selvfølgelig forløsende, at det lykkedes til sidst, for egentlig synes jeg ikke, vi har spillet dårlige kampe i sæsonen. Men vi spiller mere afklaret inde i sæsonen,” indleder Søren Fjorting og svarer samtidig på, hvad der gav mere succes.
For med 'afklaret' mener han helt nøjagtigt, at GVI, offensivt såvel som defensivt, langt om længe fandt den rette formel, og altså heller ikke indkasserede 'dumme' mål, som det eksempelvis var meget udtalt i slutningen af sæson 2016/2017 og til dels i starten af den aktuelle sæson, man nu har nået halvvejsmærket i.

Oprykning i 2018?

Det nærliggende spørgsmål til manden med hovedansvaret i GVI er derfor, om man nu vil signalere en endnu klarere oprykningsambition, end man ville fra sæsonstart.
”Det ser selvfølgelig bedre ud nu, ved at vi har et lille, men godt forspring. Omvendt spiller vi i en række, hvor alle slår alle. Så intet er givet, men selvfølgelig vil jeg da signalere, at vi er et godt bud på oprykning til foråret. Det ligger jo også meget til os selv at afgøre, da vi bl.a. har hold som AB Tårnby, B1908 og Fremad Valby hjemme,” fortsætter træneren, der allerede har fokus på, at første forårskamp er mod netop Valby-mandskabet den 24. marts.
Et opgør, hvor GVI'erne har revanche til gode fra det omvendte opgør efter en dum remis i efteråret.
Til den tid, i foråret, vil GVI have tilbagelagt en masse træningspas, efter en kortere fodboldferie. Der blæses nemlig til samling igen den 20. januar, hvorefter otte træningskampe er planlagt og en træningslejr i det jyske.
Nøglen til succes har Søren Fjorting også et bud på. Hans trup skal nemlig være i god fysisk form straks fra start.
”Vi ved godt, hvordan banerne ser ud rundt omkring i marts måned, så vi skal være fysisk godt forberedt. Og pausen nu kommer på det helt rigtige tidspunkt,” slutter han og supplerer, at truppen pt. er en smule slidt. Men kampklar igen i 2018, hvor han regner med, at grundstammen består af de samme spillere, da han ikke umiddelbart har planer om back-up til sin trup.

Publiceret 13 November 2017 20:00

SENESTE TV