Tre på stribe for JB Futsal

Storsejr over Albertslund, der blev besejret hele 12-1

Af
Ole Tradsborg

Det var en super weekend for JB Futsal Gentofte i mødet med rækkens bundprop i Futsalligaen. Der skulle kun gå 31 sekunder af kampen i Kildeskovshallen, før JB kom foran 1-0.
Hjemmeholdet spillede hurtigt - meget hurtigt - og efter syv minutter stod det 3-0 på tavlen. Ved pausen var stillingen 7-0, og efter de to gange 20 minutter var resultatet 12-1.
To JB-spillere lavede hattrick - Kevin Jørgensen og Zakaria El-Ouaz. De skal begge med landsholdet til Nordic Cup i begyndelsen af december. I alt har JB Futsal Gentofte otte spillere, der er udtaget.
Da begge de to andre tophold satte point til i weekenden, er JB nu alene i spidsen for ligaen med ni point for tre kampe. JB's anfører Mads Falck er nu desuden øverst på topscorerlisten med fem mål - heraf to i søndagens kamp.
Der er nu landskampspause, hvorfor næste hjemmekamp først bliver onsdag den 21. december mod Brøndbyernes IF. Kampen 17. december bliver ude mod København Futsal i Valbyhallen – sidste års mestre, så her bliver der formentlig delt julegaver ud til publikum i form af topunderholdning.

JB Futsal har vundet alle deres kampe og fører ligaen.

JB Futsal har vundet alle deres kampe og fører ligaen.

Publiceret 27 November 2017 16:00

SENESTE TV