Ishockey:

Op og ned for Gentoftes stjerner på to dage

Stars viste godt format ude mod ærkerivalerne fra Rungsted, men led nederlag hjemme til Odense Bulldogs

Af
Ole Tradsborg

Fredag aften var der god ishockeyunderholdning, da Stars og Rungsted for tredje gang i sæsonen krydsede klinger og stave i Hørsholm.
Kampen var længe en lige affære, men efter to målløse perioder trådte Stars' Emil Møller Rasmussen i den grad i karakter, da han scorede to mål inden for bare seks sekunder.
Målene var historisk hurtige, men selv om Stars på det tidspunkt sad på det hele, pressede værterne på, og de lykkedes også med en reducering fire minutter før tid.
Derefter var der dømt 'powerplay uden udvisning', for Stars kæmpede som om, de var i undertal. De holdt stand, men så ikke bare trætte ud efter de 60 spilminutter, de nærmest frøs på isen! Så meget var der arbejdet for sejren de sidste minutter.
Bare to dage efter spillede Stars søndag eftermiddag mod de sårede Bulldogs fra Odense. Og her blev det igen en lige affære, men som kampen skred frem, tegnede der sig et andet mønster, da gæsterne investerede mest i kampen.
Stars kom for sent i gang, men var lige ved at lave et super-comeback, da Ville Järveläinen scorede to mål på bare et halvt minut.
I jagten på en tredje og pointgivende scoring blev keeper Teemu Säppanen taget ud - blot for at gæsterne 20 sekunder før tid kunne score i det tomme mål.
Og derfor endte det med en udesejr til Odense Bulldogs på 4-2.
Stars spiller næste gang tirsdag mod SønderjyskE, der slet ikke har fået det til at fungere i denne sæson.
Fredag den 1. december kl. 19.30 er der julehyggestemning i Gentofte Skøjtehal, hvor Stars tager imod et af rækkens tophold, Frederikshavn White Hawks.

Publiceret 27 November 2017 19:00

SENESTE TV