Gentofte Volley på toppen før Final 4

Med en sikker 3-0 sejr på udebane mod Ishøj i VolleyLigaen ser Gentofte-mandskabet godt ud før sæsonens foreløbige højdepunkt: Final 4 fredag-lørdag i Frederiksberghallen

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

I de seneste to kampe før søndagens møde med Ishøj har Gentofte haft problemer.
Først noget uventet i ligakampen på hjemmebane mod Middelfart, hvor fynboerne kom foran 2-0 i sæt, før Gentofte-spillerne tog sig sammen og vandt de næste tre sæt.
Derefter som forventet i Europa Cup-kampen mod det italienske stjernehold Ravenna, der viste sig at være for stor en mundfuld.
Det blev en kamp, som Gentofte tabte 0-3. I kampen mod Ishøj stod der dog Gentofte på det hele fra start til slut.
Det var ikke til at se, at Ishøj – ligesom Gentofte – faktisk var ubesejrede i ligaen, indtil søndagens kamp var slut.
Gentofte startede med samme syv som i de to seneste kampe: Sebastian Mikelsons som spilfordeler. Peter Trolle på diagonalen. Mads Møllgaard og Anders Hartmann på kanterne. Simon Gade og Rasmus Mikelsons på midten. Og Fabio Moret som libero.
Alle spillede en fin kamp med det kendte høje bundniveau. Første sæt var ren opvisning i effektiv volleyball. 25-14 til Gentofte-mandskabet. De følgende to sæt endte begge 25-19.
Med 3-0 sejren er der optimisme i Gentofte-lejren før fredagens semifinale ved Final 4.
Modstanderen er Middelfart, hvis formkurve er stejlt opadgående. Efter det flotte resultat mod Gentofte satte fynboerne VK Vestsjælland til vægs med en storsejr på 3-0.
Der er lagt op til en spændende semifinale fredag aften kl. 19 mod Middelfart i Frederiksberghallen.
Vinder Gentofte semifinalen er der finale lørdag kl. 16 samme sted.

Publiceret 11 December 2017 18:00

SENESTE TV