Lokal succes i Badmintonligaen

Skovshoved blev suveræn vinder af grundspillet, mens Gentofte scorede en plads i kvartfinaleserien

Af
Ole Tradsborg

Sidste runde af grundspillet i Badmintonligaen blev spillet torsdag aften. Her var der flere mulige scenarier, bortset fra, at det var sikkert, at guldvinderne fra Skovshoved ville slutte som nummer ét.
Holdet fra Krøyersvej har ligget øverst hele sæsonen igennem, og skovserne ville ikke lade nogen tvivl stå tilbage på sidste spilledag.
Måske derfor endte det i en ren magtdemonstration, da Team Skælskør-Slagelse blev sendt pointløse hjem. Faktisk fik TSS en regulær røvfuld på hele 6-0, hvor kun damesingle-kampen mellem Skovshoveds Mette Poulsen og TSS' Line Kjærsfeldt var helt tæt. Den endte 20-22, 21-13, 21-14.
Skovshoveds førsteplads betyder samtidig, at de er førstevælger i forhold til den ventede vej til forsvar af sidste års guldmedaljer. Finaleplads har i hvert fald hele tiden været træner Henrik 'PK' Rohdes erklærede mål.
Før det sker, skal man dog fokusere på kvartfinalekampene, hvor SIF måske igen vælger at plukke netop modstanderen fra sidste ligakamp, TSS. Andre mulige modstandere er Greve, Højbjerg eller de lokale rivaler fra Gentofte.

Gentofte gjorde god figur

At netop Gentofte sneg sig i slutspillet, er noget af en bedrift, men med gode resultater i især de sidste holdkampe viste oprykkerne berettiget det stof, man er gjort af. Sidste kamp, hjemme mod Vendsyssel, endte med sejr i Golden Set til Gentofte.
Et stærkt spillende mixed double-par med Frederik Colberg/Line Christophersen, der vandt for tredje holdkamp i træk, slog gæsternes Lasse Mølhede/Cheryl Seinen 21-14, 21-14.
De point betød, da det samlede pointregnskab skulle gøres op, at Gentofte nu er klar til kvartfinalerne og dermed er sikre på endnu en sæson i Badmintonligaen.
Der skal trækkes lod senest den 14. december 2017, mens kvartfinalekampene spilles til foråret.

Mads Christophersen spillede en rigtig god sæson og var stærkt medvirkende til succesen i GBK. Foto: Ole Tradsborg

Mads Christophersen spillede en rigtig god sæson og var stærkt medvirkende til succesen i GBK. Foto: Ole Tradsborg

Publiceret 11 December 2017 14:45

SENESTE TV