Nederlag:

Gentofte Volley måtte aflevere pokalen til rivaler

Marienlyst vandt pokalfinalen i en intens kamp, hvor fynboerne udnyttede favoritpresset på det hidtil suveræne Gentofte-mandskab fuldt ud

Det var to stærke mandskaber, der stod over for hinanden, da Gentofte Volley og Marienlyst stod over for hinanden i pokalturneringen, der igen i år blev afviklet som Final 4 i Frederiksberghallen.
Fredag havde Gentofte Volley overmandet Middelfart i semifinalen, og i finalen ventede så de evige rivaler fra Odense (Marienlyst).
Finalen var fra første serv et højintenst drama med drabelige slagudvekslinger og mørtel-tætte blokader. Frederiksberg Hallen var på kogepunktet som finalen skred frem.
Marienlysts angrebsduo Kristoffer Abell og Sigurd Varming var brandvarme, lavede 45 point tilsammen og sikrede Marienlyst pokaltitlen 3-1.
Næste opgave for Gentofte er den svære udekamp i Italien mod Ravenna i Europa Cuppen torsdag den 21. december. Gentofte tabte den første kamp 3-0 og skal vinde 3-0 eller 3-1 samt et afsluttende Golden Set for at gå videre i Europa.
jbl

Publiceret 18 December 2017 14:00

SENESTE TV