Ishockey:

Stars kan kun sejre i overtiden

Fjerde uafgjorte på stribe efter 1-1 mod Hvidovre

Af
Ole Tradsborg

Det var tid til en 'ren' hjemmesejr, da Gentofte Stars 2. januar i årets første hjemmekamp tog imod Hvidovre Fighters. Sejren var stærkt ønsket efter samtlige tre forudgående opgør også var endt remis.
Disse i et yderst hektisk jule- og nytårsprogram, der ikke har levnet nogle feriemuligheder for Stars, der har været på isen hele fire gange inden for en uge.
I kampen mod Hvidovre så Stars trætte ud, og gæsterne bragte sig foran i anden periode efter slap koncentration i boksen foran Teemu Seppänens mål. Han kunne derfor ikke forhindre målet til 0-1. Stars fik sig dog kæmpet tilbage, og det blev en realitet, da Ville Järveläinen udlignede til 1-1.
Tredje og sidste periode bød på to kæmpechancer til gæsterne og tilsvarende to til hjemmeholdet, men ind ville pucken ikke, selv om det i sidste sekund blev til en meget stor Stars-chance.
Straffeslag skulle dermed afgøre, hvor bonuspointet havnede, og her blev banens mindste den største.
Igen var det nemlig Ville Järveläinen, der fandt vej til netmaskerne, og han lykkedes faktisk som den eneste at score på straffeslag.
Stars skal allerede fredag den 5. januar på is igen, denne gang til Herlev. Næste hjemmekamp er 'Mestermøde' mod sidste års finalemodstander Esbjerg, der tirsdag løb ind i halvstore prygl på hjemmebane mod topholdet fra Herning. Uldjyderne vandt det opgør 6-2.
Kampen mod Esbjerg fløjtes i gang kl. 14.

Publiceret 04 January 2018 16:00

SENESTE TV