Basket:

SISU startede året sejrrigt

Ny sejr over Lemvig, som søndag blev besejret 84-69

Af
Ole Tradsborg

Det går efterhånden den helt rigtige vej for SISU's damehold, der har slingret gevaldigt i starten af sæsonen. Nu virker det dog som om, at holdet har fundet melodien.
Faktisk var det et tilsvarende møde mellem de to klubber, der sluttede SISU's 2017-år af, og det efter en rædselsfuld kamp, som SISU dog imponerende vandt til slut.
Anderledes skarpe fra start var SISU søndag eftermiddag. Og nok en gang var det amerikanske Kama jo Griffitts og danske Catharina Palm Jensen, der slog tonen an.
De to endte som suveræne SISU-topscorere, men mindst lige så væsentligt er det, at de to spillere i højere og højere grad løfter de yngre og knapt så erfarne spillere til et højere niveau.
Særligt Kama Jo Griffitts var en fornøjelse at følge, netop som spilfordeler, men følgelig også som opspilsstation og stensikker afslutter.
Faktisk blev hun noteret for 34 point, hvilket i sig selv er imponerende, men at disse blev realiseret efter bare 33 spilminutter er i sandhed en bedrift.
SISU spiller igen hjemme næste gang, der er kamp i Dameligaen. Her kommer Værløse Basket på besøg den 12. januar med kampstart kl. 19.30.

Publiceret 08 January 2018 13:15

SENESTE TV