Udebane-turné gav ikke point til Gentofte Stars

Herning, Odense og Aalborg stod på rejseplanen for Stars i den forgange uge med kamp tirsdag, fredag og søndag. Meget ufortjent måtte holdet erkende tre nederlag

Af
Ole Tradsborg

Stars startede en hård udebaneturné mod rækkens tophold fra Herning. Her var skæbnen særdeles hård ved Stars, der tabte 3-2 i de døende minutter, efter de ellers flot havde været foran med 2-0.
Trods det onde nederlag kunne Stars tage mange gode ting med sig, da holdet allerede fredag aften igen var på udeis.
Stars havde taget turen til Odense, og det skulle hurtigt vise sig, at de kom i modvind. Således var det første minut ikke rundet på urskiven, før pucken lå i målet bag Frederik Hansen, der for en sjælden gangs skyld havde afløst det normale førstevalg, Teemu Seppänen.
Chokscoringen kom Stars sig dog godt over, selv om man skulle hen midt i anden periode, før udligningen blev en realitet.
Målet stod Joonas Riekkinen for. Desværre var Bulldogs stærkest, da de to gange yderligere fik scoret på Hansen, der ifølge bulletinerne fra kampen ellers stod en god kamp, men det til trods, ikke kunne forhindre et nyt nederlag til Stars.
Søndag fortsatte Stars rundturen, denne gang til den nordjyske hovedstad, Aalborg. Og her kom holdet i sjælden modvind og fik vel reelt ikke sat mange skøjter rigtigt.
Et nederlag på 0-5 blev udbyttet af den lange rejse, hvor kun et annulleret mål, hvor en Stars-skøjte stod i vejen for målet, var det tætteste, holdet kom på scoring.
Fredag aften er der hockey på hjemlige breddegrader, når Stars tager imod Rødovre Mighty Bulls.

Publiceret 15 January 2018 15:15

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV