NFL-legende besøger Copenhagen Towers

Morten Andersen, the great dane i amerikansk fodbold, besøger Copenhagen Towers, når de afholder åbent hus den 3. februar

Blandt fans af amerikansk fodbold er The Great Dane fra Struer, Morten Andersen, en NFL-legende.
En karriere på et kvart århundrede i en af verdens hårdeste sportsligaer. Talrige rekorder. Og nu medlem af det helt eksklusive selskab; Pro Football Hall of Fame, som blot det 9. medlem, der er født udenfor USA.
Det er med andre ord ikke hvem som helst, som besøger Copenhagen Towers, når klubben holder åbent hus den 3. februar mellem kl. 12-14, hvilket Copenhagen Towers' formand Jakob Munksgaard er begejstret for.
“Jeg er utrolig stolt over, at Morten Andersen har valgt at besøge os. Vi glæder os meget til at dele glæden ved verdens fedeste sport med vore rookies og Morten,” siger han.
Alle, både junior- og seniorspillere, som drømmer om at prøve amerikansk fodbold er velkomne til Rookie Day, hvor udstyr ligger klar, og erfarne trænere fører nye spillere igennem et sjovt, spændende og hårdt program. Og der er selvfølgelig mulighed for at få en snak med Morten Andersen og måske også en selfie.

Publiceret 22 January 2018 15:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV