Basket:

SISU og Stevnsgade i vildt overtidsdrama

Garantien for tætte og nervepirrende kampe mellem de to klubber SISU og Stevnsgade levede fredag aften igen op til devisen

Af
Ole Tradsborg

Der skulle hele to gange overtid til, inden der blev fundet en vinder mellem de to klubber, som fredag aften krydsede klinger i Nørrebrohallen.
Den ordinære spilletid endte 57-57, efter SISU havde haft sejren inden for rækkevidde takket være en stor 3'er af Kama Jo Griffitts med lidt over et minut på uret.
På det tidspunkt førte SISU med to point, men med få sekunder tilbage fejlede SISUs Melanie Elmgren Stevnsgades Ida Tryggedsson Preetzmann.
Den tidligere SISU-spiller Ida T.P. stod for presset, da hun stensikkert scorede på de to straffe til scoren 57-57. Og dermed kunne kampen fortsætte i overtid.
De ekstra fem minutter blev en fortsat tæt affære, og igen var SISU tæt på at tage sejren. Med 48 sekunder tilbage bragte Catharina Palm Jensen scoren 63-65 på tavlen.
Men kort efter bragte hjemmeholdets Marian Sheikh balance i regnskabet til 65-65, og dikterede dermed endnu en overtidsperiode.

Ekstra-ekstra-time

De trætte spillere var nu mærket af den ekstralange kamp og nok også påvirket af, at Nørrebrohallen nu var ved at koge over af nervøsitet både på og udenfor banen.
Med et minut igen scorede rutinerede Catharina Palm Jensen til SUSU-føring på 71-69.
Men igen tippede kampen, da værternes Ida T.P. herefter tog kampen i egen hånd, da hun først scorede med 45 sekunder igen til 71-71 og med blot 4,6 sekunder igen scorede hun til føring til hjemmeholdet: 73-71.
SISU tog den obligatoriske timeout herefter, men mistede bolden ud over baglinjen samtidig med, at tiden løb ud – og ekstrapointet blev på Nørrebro.

Pokalfinale forude

Med overtidsnederlaget måtte SISU overgive rækkens andenplads til netop modstanderne fra Stevnsgade.
Men trods det lange drama, og det uforløste i, at det netop ikke endte med en sejr, må SISU have tanket en masse optimisme inden årets pokalfinale, klubben har kvalificeret sig til.
Modstanderen er rækkens urørlige tophold fra Hørsholm 79ers, og de to hold skal duellere den 27. januar i Forum Horsens i en kamp, man kan se på tv.
SISUs vej til Horsens gik via sejr over Virum i et nervepirrende semifinaleopgør, hvor de to hold skiftedes til at føre kampen igennem, men hvor SISU slutteligt trak det længste strå og vandt 68-66.
Live kan man igen opleve SISU hjemme i Gentoftehallen, hvor holdet i et revancheopgør mod Stevnsgade spiller den 1. februar med kampstart kl. 19.30.

Publiceret 22 January 2018 20:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV