Simon Bræmer blev pakket godt ind i kampen, selv om han i glimt viste sin farlighed.

Simon Bræmer blev pakket godt ind i kampen, selv om han i glimt viste sin farlighed.

Skovshoved tabte efter intenst opgør

Middelfart viste mest i et meget lige opgør, hvor skovsernes vanlige gode offensiv var en skygge af sig selv

Af
Ole Tradsborg

Solen skinnede på Krøyesvej, men det meget gode vejr havde ikke lokket folk til fodbold, men nok mere til at blive hjemme, for faktum var, at der var meget sparsomt besøg på kamparenaen Leo Ground.

Måske havde flere fodboldinteresserede også luret, at oprykningsmuligheden var så godt som illusorisk efter et par pauvre kampe på det seneste.

Lørdagens match startede ellers i fint tempo, godt orkestreret af en god højre kant, hvor Nicolai Vallys huserede, mens også gode raids af Sebastian Avanzini havde kvalitet. Han manglede dog lige det sidste.

Første halvlegs største chance tilfaldt Simon Bræmer, der på en god, lang aflevering blev spillet blank på kanten af offside, men hans gode forsøg gik lige uden om den ene stolpe, der blev snittet på vej ud af banen.

Derudover havde han et behjertet forsøg på et 'sidelæns udført saksespark' der dog ikke heller ikke gav mål.

Ellers var der rigtigt langt mellem afslutningerne i en halvleg, hvor kampen mest foregik på midtbanen.

Aldrig helt farligt

Efter pausen virkede begge hold opsatte på at score, og det blev gæsterne, der kom på tavlen efter godt opspil, der endte med en suveræn scoring, nemlig en afslutning helt oppe i højre målhjørne uden chance for Tobias Brogaard i SIF-buret.

Skovshoved var herefter tvunget frem, men det blev aldrig helt farligt, faktisk kunne ikke et eneste skud inden for rammen noteres i anden halvleg, og derfor led Skovshoved sit tredje nederlag på stribe og må herefter sande, at en ny oprykning ikke længere er inden for rækkevidde. Klubben kan følgelig gøre sæsonen færdig med manér, men måske også så småt begynde at se frem mod en ny sæson, når der igen reelt er noget på spil.

Publiceret 08 May 2018 17:00

SENESTE TV