Mod slutningen af opgøret blev det investeret mere fra GVIs side, men den helt store chance udeblev. Foto: Ole Tradsborg

Mod slutningen af opgøret blev det investeret mere fra GVIs side, men den helt store chance udeblev. Foto: Ole Tradsborg

Fodbold:

Tilbagegang mod Fremad

GVI snublede igen, da det lørdag blev nederlag mod Fremad Valby. Førstepladsen indehaves nu af Vanløse, mens topstriden er helt åben

Af
Ole Tradsborg

Inden lørdagens opgør mod Fremad Valby havde GVI måttet sande, at forfølgerne rykker stadigt tættere på den ene oprykningsplads, der dystes om i DS-rækken, hvor GVI befinder sig. Og lørdagens modstander Fremad Valby havde i kampprogrammet meldt sig selv ind i topstriden, så der var lagt op til en reel topgyser.

Og det blev spændende, men også en meget låst forestilling i første halvleg, hvor Søren Fjorting fra sidelinjen kunne se et par store brændte chancer til GVI, bl.a. et hovedstød fra Nick Christensen, der var helt fri i det lille felt, men desværre mistimede sit opspring og formøblede den store chance.

Anderledes direkte og skarpt var værternes eneste reelle mulighed i første halvleg, der efter den halve spillede time endte med scoring, da et indlæg fra højre blev flot snittet i mål uden chance for GVI-keeper Mikkel Gram-Jensen.

Og således 1-0 stik mod spil og chancer, men dog må konstateres, at GVI nok forsøgte, men ikke investerede det nødvendige.

Op ad bakke for GVI

Efter pausen fortsatte mønstret, men dog med værterne en smule mere offensivt indstillet. Og det førte ikke ufortjent til en yderligere scoring med 20 minutter tilbage.

Og så var det op ad bakke for GVI, der fortsat havde svært ved at komme frem til det helt store. Men lidt ud af ingenting kom reduceringen, og heldigvis for GVI bare et par minutter efter Fremads anden scoring.

Målet blev tilskrevet Mads Severinsen, men det var svært at se, hvem der sendte kuglen ind over stregen, men målet talte, og kampen var åben igen. Og GVI gik nu efter udligningen. Men det gav også store chancer i den anden ende, bl.a. en friløber, hvor Mikkel Gram-Jensen meget cool afventede situationen og derfor klarede den meget store chance.

Der blev gået til stålet hele kampen igennem. Foto: Ole Tradsborg

Der blev gået til stålet hele kampen igennem. Foto: Ole Tradsborg

Alt skal vindes

GVI forsøgte at etablere et pres mod slutningen, men hverken super-sub'en Frederik Frick eller Matin Husani fik sat de afgørende aftryk, selv om Frick på højrekanten havde flere gode rush, og Husani fik sidste mulighed, da han skulle slå et frispark i overtiden, men det blev aldrig til noget, for indlægget blev blæst over målet, og dermed endte det som en maveplasker for GVI, der nu må se alvorligt indad inden de sidste, afgørende kampe.

Og kampe, der formentlig alle skal vindes, hvis oprykningshåbet skal næres.

Næste opgør er hjemme mod Skjold Birkerød, derefter udekamp mod Virum-Sorgenfri, hvorefter sæsonen – måske – kulminerer med oprykning i sidste spillerunde, hvor GVI hjemme møder FK Odsherred.

Men oprykningen er nu ikke noget GVI længere bestemmer selv, da førstepladsen indehaves af Vanløse, der dog også har et par halvsvære opgør foran sig. Altså nøjagtig lige som GVI.

En spændende afslutning venter.

Publiceret 28 May 2018 09:45