Birkerød gjorde, hvad de kunne for at bremse GVI og Rune Friis. Men Friis slap fri af grebet til sidst, og GVI vandt en vital sejr. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Birkerød gjorde, hvad de kunne for at bremse GVI og Rune Friis. Men Friis slap fri af grebet til sidst, og GVI vandt en vital sejr. Arkivfoto: Ole Tradsborg

GVI vandt - men kan ikke selv afgøre oprykning

1-0 over Birkerød gav forløsende sejr, men sæsonen kan ende uforløst

Af
Ole Tradsborg

Ifølge cheftræner Søren Fjorting, så har hans hold spillet en rigtig god sæson, men han erkender, at det i den grad har knebet med målene. Og det kan vise sig skæbnesvangert, da Vanløse nu er kommet snigende efter at have ligget på baghjul i store dele af sæsonen.

“Rune Friis scorede kampens afgørende mål mod Birkerød, og det var selvfølgelig supervigtigt. Men nu kan vi jo ikke afgøre det mere, og det er jo knap så godt,” indleder GVI-træneren, der må have en underlig smag i munden.

For holdet har i store perioder rigtigt nok spillet fint, men har dog produceret alt for få målchancer, eller snarere mål. Og det viser sig nu som et stort problem.

“Vi går selvfølgelig efter oprykning, men vi er afhængige af, at Vanløse snubler. Deres kamp mod Virum fra forrige weekend blev jo stoppet på grund af torden, og den genoptages tirsdag (i morgen, red.) Og her kan vi jo håbe på, at Vanløse ikke er helt klar.”

Ellers skal GVI sætte sin lid til, at Vanløse måske har en lidt svær opgave ude mod Avedøre lørdag. Avedøre kan nemlig med en sejr sikre sig 100 procents overlevelse.

Men Søren Fjorting er dog også klar over, at det kræver et yderligere fokus på egne opgaver de sidste to kampe:

“Vi skal vinde begge kampe, og vi skal være mere skarpe. Vi jagter oprykningen og tror på det helt frem til sidste slutfløjt,” lyder det fra GVI-træneren, der har en spændende sæsonafslutning foran sig.

Publiceret 04 June 2018 15:45