Horsens var for stor en mundfuld for GVI’s veteraner.

Horsens var for stor en mundfuld for GVI’s veteraner.

Pokalguld tabt i Nymosen

’Den gule fare’ baskede GVI/JB-veteranerne

Af
Ole Tradsborg

Lørdag spillede GVI/Jægersborgs veteranhold pokalfinale mod Horsens, som havde vundet turneringen flere gange.

Kampen var for spillere på +40 år, så der var rig mulighed for at se en del koryfæer gøre deres bedste for at bringe pokalen til Vangede.

Nogle af de GVI/JB-ansigter var Thomas Gammelgaard, Jeppe Bonde, Thomas 'Bosse' Christoffersen, Thomas Willer, Erdin Iljazovski, Faruk Serifovski, Casper 'Guti' Jensen, som på dagen desværre manglede trænerduoen på GVI's førstehold, nemlig assistenttræner Morten 'Gummi' Hansen og Søren Fjorting, der var fraværende grundet GVI's kamp i Virum.

GVI/Jægersborg var ubesejret i over et år, de er Øst-mestre og har vundet sæsonens første seks kampe, så formen var god.

Horsens var i finalen efter sejre over de helt store dinosaurer i 'gammelmands-fodbold' AGF og OB, med et par tidligere superligaspillere på holdet, så de var derfor retteligt små favoritter.

Værdigheden levede de op til, da de scorede kampens eneste mål og derfor kunne hjemtage DBU's formentligt mindste, men mest brugte pokal – brugt til at åbne øl, som det lød, da pokal og medaljer blev overrakt efter kampen.

Publiceret 11 June 2018 19:00