B1903 rykkede i weekenden op i Københavnsserien. Foto: B1903

B1903 rykkede i weekenden op i Københavnsserien. Foto: B1903

B1903 rykkede op for andet år i træk

Oprykning til Københavnsserien blev en realitet lørdag eftermiddag efter en jubelsæson i årstalsklubben

Af
Ole Tradsborg

fodbold B1903 havde afgørelsen helt i egne fodboldstøvler lørdag, hvor sæsonens sidste kamp blev spillet mod Skovshoveds divisionsreserver og ung-talenter.

Også hos 3’erne er talentmassen stor, hvilket illustreres med en gennemsnitsalder på bare 22 år. Og det blev et brag af en kamp, der endte med de vanvittige cifre 5-3. B1903 kom i modvind straks, da gæsterne bragte sig foran efter bare fem minutters spil – og scorede yderligere to gange.

Men det endte med en sejr, som blev grundlagt af tre gode scoringer i første halvleg, og dermed gik B1903 ubesejret gennem sæsonen og kunne samtidig glæde sig over, at offensiven er virkelig god med hele 43 mål scoret i de 11 kampe, der blev spillet i rækken.

Dermed kunne trænerteamet, som består af cheftræner Thomas Lindhardt og assistenttræner Karsten Andersen, glæde sig stort over sejren, der udløste oprykningsbilletter og en plads i Københavnsserien, hvor B1903 som minimum bør høre til.

Også glæde hos sportschefen

Det var ikke overraskende en jublende lykkelig sportschef, der gjorde status.

"Vi gjorde det! At rykke op i Københavsserien har hele tiden været vores mål, og vi glæder os over, at det er nu er en realitet. Holdet og trænerteamet fortjener stor ros for, at deres hårde arbejde nu bærer frugt. Vores sportslige strategi har været tydelig, og jeg er overbevist om, at vi er kommet for at blive," lød det fra Mads Agner Veng efter kampen, hvor han og publikum kunne se champagnen blive sprøjtet rundt i hovedet på medspillere og trænere, alt imens et par røgbomber for en stund fuldendte illusionen af en storkamp på et stort europæisk stadion.

Publiceret 26 June 2018 21:00