Skovshoved Roklub er igen i år repræsenteret på landsholdet. Fra venstre ses Andreas Christiansen, Mathias Mølholm og Jacob Steglich-Andersen. Pressefoto

Skovshoved Roklub er igen i år repræsenteret på landsholdet. Fra venstre ses Andreas Christiansen, Mathias Mølholm og Jacob Steglich-Andersen. Pressefoto

Skovser-roere klar til landsholdet

Skovshoved Roklub er igen i år vel repræsenteret på landsholdet

Kajakpolo Det danske landshold i kajakpolo er netop blevet udtaget til de kommende verdensmesterskaber i Canada, der afholdes 2. – 6. august. Skovshoved Roklub er igen i år vel repræsenteret.

På herresenior holdet er Jacob Steglich-Andersen at finde for syvende år i træk og i år har han fået selskab af det unge talent Christoffer Zwinge. Skovshoved Roklub har som altid repræsentanter på U21-holdet hvor Andreas Lund Christiansen og Mathias Mølholm skal pakke deres tasker i slut juli for at drage til Canada.

I weekenden 23.-25. Juni var alle holdene til sidste landsholdsstævne i Mechelen i Belgien for at prøve kræfter og teste taktikker mod landshold fra hele Europa. Christoffer Zwinge måtte dog blive hjemme grundet en lille skulderskade, som kunne frygtes at forringes såfremt han spillede.

Igennem hele weekenden formåede de danske hold, at spille flotte kampe mod dominerende nationer som Frankrig, Tyskland, Spanien og Holland.

De tre Skovshoved-spillere viste sig som centrale kræfter på de to hold. Jacob Steglich-Andersens erfaring i både angrebet og forsvaret var en central del af herrelandsholdets spil igennem hele turneringen, der dog måtte tage til takke med en lidt skuffende 10’ende plads.

Holdet brugte turneringen på at teste en masse nye taktikker og rokeringer af spillerene fra deres vante positioner. Der betød masser af nye formationer og dertilhørende uvante situationer. Holdet er nu utrolig klar til den sidste måneds forberedelser. logy

Publiceret 29 June 2018 09:30