Canadiske Shane Smith har skrevet under på en kontrakt med Gentofte Volley. Pressefoto

Canadiske Shane Smith har skrevet under på en kontrakt med Gentofte Volley. Pressefoto

Ny cheftræner i Gentofte Volley

Canadiske Shane Smith overtager de danske mestre efter serberen Denis Janka

Vollyball Denis Janka tager en pause fra volleyball efter at have gjort Gentofte til mestre.

”Det har været to rigtig gode år i Gentofte Volley, hvor vi næsten har kørt holdet og klubben på et professionelt niveau. Jeg har fået en mulighed på mit dagsarbejde, som kommer til at indebære flere timer, og det passer ikke sammen med at være en del af Gentoftes eliteprojekt," siger Denis Janka.

Øverste mand på listen

Den nye mand ved roret i Gentofte Volley er Shane Smith. Han er ikke ukendt i Danmark, da han har trænet dameligaholdet i Aarhus. Det gjorde han så godt, at han af kollegerne blev valgt til titlen 'Årets Træner'. Og gjorde ham til det øverste navn på Gentoftes meget korte liste af mulige emner, der kan løfte opgaven.

”Shane har sidste år vist, hvor meget han betyder for et hold, så vi var ikke i tvivl om, at han er en meget egnet kandidat til at stå i spidsen for Gentofte. Han har kompetencerne til at vinde titler og har erfaringen til at gøre holdet klar til vores europæiske kampe til efteråret,” siger teammanager Christian Tang-Jensen, der sammen med sportschef Peter Borglund skal sætte Shane Smith ind i klubben og holdet.

Publiceret 19 July 2018 06:09