Skovshoved IF går ind i en ny sæson uden en del kendte navne på trøjerne. Arkivfoto

Skovshoved IF går ind i en ny sæson uden en del kendte navne på trøjerne. Arkivfoto

Lokal klub mister 11 spillere

I fodboldens 2. division er der sket en del i Skovshoved, der siger farvel til 11 spillere. Omvendt holder HIK fast i grundstammen af sine spillere

Af
Ole Tradsborg

Det har både i klubben selv og i flere medier været beskrevet som noget af en optur Skovshoved tog, da de på bare tre sæsoner gik fra en midterplacering i Københavnsserien, til at ligge i toppen af 2. division. Og endda bejle til en yderligere oprykning i et forår 2018, der dog endte lidt valent.

Men talentet i truppen talte sit tydelige sprog, for en stærk stamme af spillere var med hele vejen, og de har nu ambitioner om mere. Bl.a. derfor siger Skovshoved nu farvel til hele 11 spillere, hvor 3 spillere går til niveauet over - nemlig til 1. divisionsklubberne Hvidovre, Helsingør og FC Roskilde.

Yderligere går en håndfuld spillere til Skovshoveds konkurrenter i 2. division, mens et par spillere har valgt at holde pause af studie- og arbejdsmæssige årsager.

HIK holder fast

HIK har derimod et andet udgangspunkt, idet de holder fast i en grundstamme af spillere, der toppede i 2. divisions nedrykningsspil. Her endte HIK som en suveræn 1'er.

Til en spændende sæson kan klubben desuden glæde sig stort over at holde fast i klubtopscorer Jonathan 'Lålå' Nielsen, der nettede hele 20 gange forgangne sæson.

Derudover er profil og spilfordeler Jonas Hebo og den unge angriber Andreas Smed, der ved flere lejligheder kom ind fra bænken og satte sit aftryk på kampen med sine 12 sæsontræffere også fortsat at finde i truppen.

Cheftræner Peter Feher vurderer sådan om sin trup frem til sæsonstarten kommende weekend:

"Vi har arbejdet grundigt og i lang tid med denne trup. Spillerne har været dygtige til at tage alle taktiske input til sig, og jeg tror, vi kan udvikle os endnu mere i den kommende sæson. Vi holder på de fleste stamspillere og kigger efter enkelte nye spillere. Desuden har vi en række talentfulde 'boblere' fra vores U19 hold, som skal have chancen i seniormiljøet,” siger han.

HIK starter hjemme mod oprykkerne fra Vanløse på lørdag kl. 13., mens Skovshoved starter ude mod Marienlyst samme dag.

Publiceret 02 August 2018 11:36