Lørdag vandt GVI 2-1 over Karlslunde. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Lørdag vandt GVI 2-1 over Karlslunde. Arkivfoto: Ole Tradsborg

GVI brød årelang forbandelse, da det blev sejr i premieren

Det er mange år siden, GVI vandt sæsonens første kamp. Men det skete, da Karlslunde blev besejret 2-1

Af
Ole Tradsborg

fodbold Søren Fjorting kunne glad gøre status oven på sæsonens første kamp, der lørdag gav hans hold sejr, den første premieresejr i mange, mange år.

“Jeg synes ikke, vi spiller en supergod første halvleg, men vi kom godt efter det efter pausen,” sagde han.

Målscorere for GVI var anfører Oliver Østgaard, der satte udlægningen ind, da GVI på det tidspunkt var bagud. 2-1-målet blev Jimmy Mayasi noteret for.

“Jeg er glad for sejren, men igen brænder vi alt, alt for mange chancer,” supplerede Fjorting, der mente, at holdet burde og kunne have scoret mindst det dobbelte antal mål, men trods alt glædede han sig over, at de to scoringer rakte til tre point.

Fokus på sæsonen

Væk er alle sorte tanker om glippet oprykning sidste sæson, og nu gælder fuld fokus på rækken i år, der ser noget sværere ud for GVI, end den gjorde sidste år, hvor det længe lignede soleklar oprykning, men hvor Vanløse slog til til sidst.

“I år er vi slet ikke klare favoritter. Den er klart i hænderne på Holbæk, som lagde ud med en flot sejr på 5-2 over Herlev, som jeg også tipper til at ende højt i rækken. Så det ligner dem, og så Greve, vi skal dyste om topplacering med,” lød det fra Søren Fjorting, der kan glæde sig over, at de tre klubber er dem, han skal møde de næste tre kampe, startende med opgør mod Herlev på lørdag kl. 13 på nyt underlag i Nymosen.

Profiler er væk

Til kampen lørdag og resten af sæsonen, er det en lidt decimeret trup, da GVI har måttet sige farvel til fire profiler i forhold til truppen sidste år. Nick Christensen, Morten ‘Molle’ Rasmussen, Frederik Frick og Mads Severinsen er alle fortid i klubben, hvor de i længere og kortere tid, har været med til at markere sig som stærke spillere.

“Deres afgang gør ondt på os, men vi skal nok komme styrkede tilbage,” lyder den afsluttende kommentar fra Søren Fjorting.

Han kan i hvert fald også notere tilgang og dermed glæde sig over tilgangen fra Skjold Birkerød, hvor Frederik Madsen fik debut på den defensive midtbane, mens Mads Brøndberg fik debut i de offensive geledder.

Anfører Oliver Østgaard fik sendt GVI på ret kurs, da han på straffespark i første halvlegs sidste minut gjorde det til 1-1.

Publiceret 07 August 2018 20:00

SENESTE TV