Skovshoved IF går ind i en ny sæson uden en del kendte navne på trøjerne. Arkivfoto

Skovshoved IF går ind i en ny sæson uden en del kendte navne på trøjerne. Arkivfoto

Skovshoved lagde ud med sejr

I en svær udekamp mod Marienlyst, sejrede Skovserne 2-1

Af
Ole Tradsborg

fodbold Der var på forhånd lagt op til spænding hos skovserne, da ‘Det nye Skovshoved’ løb på banen til sæsonstart 2018/2019.

Væk en hele to håndfulde spillere, heriblandt stærke profiler der har været en del af SIF-truppen i over 3 sæsoner, men den nye træner Peter Gustavsen og resten af holdet omkring holdet, har været dygtige til at finde gode erstatninger, for de, der er forsvundet.

En af dem er nyerhvervelsen Kasper Kempel. Og han fik noget af en drømmedebut i den Kongeblå bluse - der i ugeopgørelse var udskiftet med en skriggul af slagsen. Efter bare et minut bragte han Skovshoved foran, og han var også manden, i anden halvleg, der igen bragte gæsterne foran, efter Marienlyst i første halvleg havde udlignet. Igen scorede han i halvlegens første minut

HIK fik sen remis

Skovshoveds divisionsnaboer fra HIK fik blot et enkelt point, da de i sæsonåbningen blot fik 1-1 mod oprykkerne Vanløse. Det var netop Vanløse, der ‘snød’ GVI for divisionsbilleterne i en højdramatisk sidste runde sidste sæson.

Resultatet til trods er der nok alligevel glæde i HIK-lejren dagen derpå, idet gæsterne var foran indtil sidste minut, men til allersidst lykkedes det at skaffe udligning og point, da Jonas Hebo Larsen gjorde det til slutresultatet 1-1.

Næste uge er det HIK, der skal til Fyn, hvor Middelfart venter. Skovshoved spiller hjemme mod B93 kl. 13. Begge kampe spilles lørdag.

Publiceret 07 August 2018 22:00

SENESTE TV