Dagens mand i skysovs hed i lørdags Patrick Ehlers. Foto: Ole Tradsborg

Dagens mand i skysovs hed i lørdags Patrick Ehlers. Foto: Ole Tradsborg

GVI overvandt chokstart

På hjemmebane i Nymosen blev det til 3 nye, gode point, da GVI vandt på en god anden halvleg

Af
Ole Tradsborg

grønsvær Der var vanen tro en god stemning i Nymosen, da GVI bød indenfor til sæsonens første hjemmekamp. Men knap havde tilskuerne fundet sig til rette, før storsatsende Herlev IF havde bragt scoren på 0-1. Scoringen rystede naturligt nok GVI, der ifølge træner Søren Fjorting arbejdede godt i starten.

"Egentlig synes jeg, vi spiller ganske godt de første 10 minutter, og jeg bliver så ærgerlig over, vi kommer bagud. Vi havde snakket om, at det ikke skulle ske," samlede han op efter opgøret, hvor stemningen var god, for kampen fik en drejning og et godt resultat, set med GVI-briller.

For i anden halvleg, da GVI lagde mere tryk på, men ikke kom frem til det store, kom der pludselig hul på bylden. Matin Husaini arbejdede forbilledligt, da han jagtede en bold, der var tæt på at stryge over baglinjen, og hans aflevering ind i feltet til netop indskiftede Patrick Ehlers viste sig at være af lige så høj klasse, for Ehlers mødte kuglen, som han sikkert headede ind til 1-1.

Og bare 2 minutter senere var Ehlers igen manden, der afsluttede et godt GVI-angreb, og således blev han på kort tid dobbelt målscorer – og redningsmand.

"Ehlers kommer ind og liver kampafgørende, så det er jeg selvfølgelig ret tilfreds med. Jeg synes også sejren er fortjent, for vi går efter sejren. Til Herlev skal dog også lyde tak for, at de vil spille fodbold, for modsat mange hold, vi har mødt gennem sæsonerne, så gik Herlev efter scoring gennem hele kampen. Det gav et noget mere åbent opgør, selv om det også blev lidt hårdt til tider," sluttede Søren Fjorting.

Han kan nu se frem til et sandt brag, når det lørdag gælder udeopgøret mod Holbæk.

Publiceret 13 August 2018 18:16