Mads Brøndberg stod for GVI's mål. Foto: Ole Tradsborg

Mads Brøndberg stod for GVI's mål. Foto: Ole Tradsborg

GVI måtte nøjes med uafgjort

Greve var lørdag på besøg i Nymosen, og det imødesete topopgør endte uden vinder, da kampen sluttede 1-1

Af
Ole Tradsborg

Søren Fjortings drenge var kampløse i sidste weekend, da baneforholdene i Holbæk ikke gjorde det muligt at afvikle kamp forrige weekend. Derfor var benene friske til endnu en svær test lørdag, nemlig mod nedrykkerne fra 2. divisionsholdet Greve.

Første halvleg blev en meget lige affære med få chancer, og de fremmødte ventede vanen tro på, at kampen ville ’åbne sig’ efter pausen. Og det holdt stik.

GVI kom en anelse mere beslutsomme ud, og man bemærkede især en veloplagt Matin Husaini, der på kanten var med i flere gode tiltag. Der skulle dog noget af en bommert til fra gæsternes side, inden kampens første mål blev en realitet.

Fremad sås en kampen igennem godt arbejdende Mads Brøndberg, og hans løbepensum gav fortjent point, da han opsnappede en alt for svag tilbagelægning fra en Greve-forsvarsspiller til keeper Simon Jørgensen, og så smuttede Brøndberg elegant forbi keeperen med et langt træk, hvorefter scoringen i det tomme net var en formalitet. Så havde GVI endelig fået overtaget og kampen, hvor man ville have den, og det skulle der så slås yderligere kapital af.

Blunder kostede

Men lige som GVI fik et nemt mål, så kostede koncentrationen i GVI-forsvaret også et mål og det desværre kun sølle to minutter efter føringsmålet. Målscorer blev for gæsterne den i Jægersborg-kredse kendte Zakaria El-Ouaz, og han viste skarphed, da han sørgede for udligningen.

Det var en stor spand kold vand i hovedet på GVI’erne, der dog skal roses for hurtigt at rette fokus på en ny scoring.

Det var også relativt tæt på i et par omgange, men overliggeren kom i vejen for en afslutning langt i venstre side af feltet, mens et dommedagsdrøn lige over rammen lige så godt kunne være suset i mål.

Tilsvarende havde Greve ikke mange chancer, men dem der blev produceret, kunne ret beset lige så godt have endt med scoring, så uafgjort syntes bagefter som en fair udgang på opgøret.

SønderjyskE venter næste gang

Næste gang GVI spiller på hjemmebane bliver den 4. september kl. 17.15. Kampen har GVI fået lov til at afvikle på eget græs og i trygge rammer i Nymosen, og formand i GVI, Jesper Sørensen, ser frem til mødet med holdet fra Superligaen.

"Jeg snakkede med klubben fra SønderjyskE, og de er helt okay med at spille på banen her. Faktisk glæder spillerne sig til de ’små’ baner, og jeg er sikker på, vi nok skal få lavet en festlig aften ud af det," fortæller formanden og fortsætter:

"Af sikkerhedsmæssige og rent logistiske årsager må vi dog aflyse al træning på banerne rundt om denne dag, men vi håber på, at alle unge spillere, og måske deres forældre, vælger at se pokalfodbold denne dag," slutter formanden der håber på i hvert fald 300 tilskuere. ot

Publiceret 28 August 2018 09:16

SENESTE TV