HIK kunne fejre udligningen af Gustav Therkildsen, men kun kortvarig glæde, da Brønshøj scorede en yderligere gang. Arkivfoto

HIK kunne fejre udligningen af Gustav Therkildsen, men kun kortvarig glæde, da Brønshøj scorede en yderligere gang. Arkivfoto

Nederlag til divisionsholdene i weekenden

Både HIK og Skovshoved måtte acceptere nederlag i weekendens kampe

fodbold HIK var ubesejret indtil opgøret mod Brønshøj, men trods en tidlig udvisning til hjemmeholdet, formåede HIK ikke at få et overtal, der kunne bruges. Først scorede nemlig Brønshøj få minutter efter, de var kommet i undertal.

Først i anden halvleg fik Gustav Therkildsen udnyttet at være i spillemæssigt overtal. Det lignede dermed et point, men fem minutter før tid scorede Brønshøj kampens sidste mål, og HIK måtte erkende sæsonens første nederlag.

HIK møder lørdag Slagelse på hjemmebane, og netop Slagelse spillede i weekenden mod Skovshoved.

Nyt nederlag til skovserne

Skovshoveds ’nye elleve’ har haft en svær sæsonstart. De mødte søndag oprykkerne fra Slagelse, der på mange måder ligner det, Skovshoved selv stod for i en årrække. Slagelse er nemlig blæst op gennem først Sjællandsserien og Danmarksserien, og søndag spillede vestsjællænderne sig så helt til tops i 2. division med en sikker hjemmesejr over Skovshoved.

Værterne vandt 3-0, og at dømme på bulletinerne fra det vestsjællandske havde Slagelse chancer til mange flere scoringer.

Skovshoved ligger næstsidst i 2. division. Holdet spiller hjemme næste gang mod oprykkerne fra Vanløse.

Publiceret 30 August 2018 10:45

SENESTE TV