Med sit fjerde sæsonmål bragte Lucas Haren HIK på vinderkurs, men det blev desværre kun til 1-1 mod Hillerød. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Lucas Haren fra HIK Lucas Haren bragte onsdag aften totalen op på 5 mål. Arkivfoto: Ole Tradsborg

HIK vandt tamt midteropgør

Det blev en dejlig sejr på 2-0 over Avarta i en kamp der ellers skortede på lækkerier

Af
Ole Tradsborg

Det har ikke svinget for hverken HIK eller Avarta i denne sæson, hvor det mest opløftende vel har været, at begge hold repræsenterede A-landsholdet tidligere i september måned.

I onsdagens opgør startede gæsterne bedst, men HIK havde de største chancer. Det stod dog 0-0 ved pausen.

Den halvkedelige tendens fortsatte efter pausen, fraset en stor mulighed i starten af halvlegen, hvor gæsternes keeper viste stor klasse.

Det gjorde han til gengæld ikke med et kvarters tilbage, hvor et mega koks, førte til kampens første mål.

Avarta-målmanden tabte nemlig bolden for fødderne af Lucas Haren, der herefter ubesværet scorede sit femte sæsonmål - formentlig karrierens letteste.Kort efter lod hans sig udskifte til fordel for Jonathan 'Lå-lå' Nielsen, så angrebsmakkeren også kunne få lidt spilletid..

'Lå-lå' kom da også ind med stor energi, men kampen fes stille og roligt ud, for det forventelige stormløb mod Esben Madsens mål udeblev, selv om gæsterne retfærdigvis kom frem til et par behjertede, om end ufarlige, forsøg.

Og mens det sparsomme, men godt tilfredse hjemmepublikum belavede sig på en smal hjemmesejr, slog Martin Andersen i overtiden til på en omstilling, og han gjorde det til slutresultatet 2-0.

Sejren sender HIK op på 13 point og op på femtepladsen i 2. divisions pulje 2, hvor Avarta til gengæld er næstsidst. Måske de får det endnu sværere på lørdag, hvor Skovshoved byder Avarta op til dans på Krøyersvej. Muligheden for flere point bør i hvert fald være til stede. Den kamp startes kl. 13.

HIK skal til gengæld på en opgave, der kan give udfordringer, da det gælder BK Frem på deres hjemmebane i Valby Idrætspark. Der er kickoff i Valby kl. 14.

Publiceret 20 September 2018 10:55