I kampen mod Avedøre, var der især i anden halvleg trafik i gæsternes straffesparksfelt. Men GVI scorede kun en gang, og det rakte ikke til point. Foto: Ole Tradsborg

I kampen mod Avedøre, var der især i anden halvleg trafik i gæsternes straffesparksfelt. Men GVI scorede kun en gang, og det rakte ikke til point. Foto: Ole Tradsborg

Fodbold: GVI på afveje mod Avedøre

Topbraget mod rækkens duks endte med et nederlag på 1-3 efter en kamp, hvor GVI kun kan takke sig selv for, det ikke blev til point

Af
Ole Tradsborg

Inden kampen mod Avedøre i lørdagens dyst i Nymosen lå gæsterne på førstepladsen. Og det gjorde de også efter 90 spillede minutter.

GVI havde ellers en gylden mulighed i starten af anden halvleg, men få øjeblikkes tabt koncentration kostede dyrt, og så endte det – ikke ufortjent – med sejr til gæsterne, der spillede med kløgt og snilde.

I opgørets indledning var det ellers en tilfældighed, der gjorde, at det blev Avedøre, som scorede først. Og reelt var det takket været alt for voldsomt forsvarspil med skub i ryggen på en Avedøre-angriber, der gjorde det umådeligt svært for dagens dommer ikke at pege på 11 meter-pletten.

Så det gjorde han, og da skuddet gik i mål bag en chanceløs Mikkel Gram-Jensen, var der dømt 0-1 på tavlen.

GVI-boller på suppen

Det var samtidig halvlegsstillingen, men straks fra anden halvleg, kom der andre GVI-boller på suppen. Og med en anseelig offensiv satsning, med bl.a. indskiftning af Jimmy Mayasi, kom chancerne.

Og det blev også hurtigt 1-1 efter et gevaldigt GVI-pres, hvor Simon Raahave blev noteret for sidste fod på bolden. Målet betød, at scoren nu var lige, og GVI havde nu chancen for at komme helt ovenpå. Men bedst som GVI og et sparsomt fremmødt publikum nød at være kommet på omgangshøjde, og det allerede trak op til en ny scoring til hjemmeholdet, slog gæsterne kontra. Og nok en gang var Gram-Jensen i buret chanceløs.

GVI fik rystet chokket af sig og producerede gradvist flere og flere chancer, heriblandt et par af de større. Det blev også til behjertede forsøg på frispark fra GVIs dødboldsspecialist Matin Husaini, men forsøgene blev afværget, eller strøg over mål.

Totalsatsning slog fejl

En sidste totalsatsning slog også fejl, og i overtiden blev det i stedet 1-3, da Avedøre nok en gang slog til. Dermed led GVI sit første nederlag i sæsonen, men det kan der heldigvis allerede tirsdag aften rettes op på, når holdet tager nordpå, hvor et udsat opgør mod Skjold Birkerød skal spilles.

Til den kamp er den normale anfører Oliver Østgaard igen til rådighed, efter en mindre forstrækning i midtugen før Avedørekampen havde gjort ham ukampdygtig. Hans kreative indslag bliver der brug for, hvis GVI skal lande tre point mod et Birkerødhold, der stille og roligt har fundet melodien i den anden ende af tabellen.

Publiceret 01 October 2018 15:03