GVIs frisparksspecialist Matin Husaini, hvis frisparksdrøn resulterede i efterfølgende scoring til 1-1 ved Søren Thomsen. Arkivfoto: Ole Tradsborg

GVIs frisparksspecialist Matin Husaini, hvis frisparksdrøn resulterede i efterfølgende scoring til 1-1 ved Søren Thomsen. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Fodbold: GVI scorede fire point i to kampe

Udesejr i Birkerød og uafgjort hjemme betyder, at GVI fortsat er i subtoppen i DS-rækken

Af
Ole Tradsborg

Tirsdag aften stod den på regn og blæst i trist efterårsvejr i Birkerød, hvor de lokale Skjoldere bød op til dans i det udsatte opgør. Det var GVI klar på fra start, og hurtigt blev det 0-1 på en scoring fra Jimmy Mayasi. Ham var der fundet plads til, bl.a. fordi Oliver Østgaard alligevel ikke var klarmeldt til kamp.

Det blev en svær kamp for GVI, der skulle arbejde hårdt for sejren, som undervejs kunne være blevet større, men hvor også hjemmeholdet kunne have scoret. De tre point var formentligt det mest opløftende, Søren Fjorting tog med sig hjem, og han kunne derpå rette fokus på lørdagens kamp.

Nyt point i ny kamp

Med en sejr i bagagen gik GVI således lørdag i kamp igen. I den gik det spillemæssigt bedre, men resultatmæssigt dårligere. For det blev nemlig kun 1-1 mod Karlslunde, som endda kom foran. Men et kanonhug fra Matin Husaini, der vel efterhånden kan tituleres som GVI's Lionel Messi, kom GVI på tavlen. Matins frisparksskud tog overliggeren, men blot for at ryge videre i pandebrasken på medspiller Søren Thomsen, der dermed blev noteret for en scoring.

Denne blev opgørets sidste, selv om GVI vanen tro investerede, men altså uden afsluttende kvalitet.

Fredag aften spiller GVI topopgør ude mod Herlev. Der er kickoff kl. 18.30.

Publiceret 08 October 2018 20:03

SENESTE TV