I HIK-lejren har man givet ærgret sig stort, da oplagte chancer ikke gav mål. Skovserne var de skarpeste, og derfor vandt de, måske lidt heldigt, med 1-0. Arkivfoto

I HIK-lejren har man givet ærgret sig stort, da oplagte chancer ikke gav mål. Skovserne var de skarpeste, og derfor vandt de, måske lidt heldigt, med 1-0. Arkivfoto

Fodbold: Skovshoved fik sæsonens første hjemmesejr

Lokalderbyet mod HIK endte med en sejr på 1-0 til hjemmeholdet, hvor gæsterne må have følt fortvivlelse, da de hele tre gange ramte træværket

Af
Ole Tradsborg

Knap 500 lokale fodboldfans kunne lørdag eftermiddag sætte hinanden i stævne på et solbeskinnet Leo Ground i Skovshoved.

Hjemmeholdet jagtede sæsonens første hjemmesejr og samtidig revanche efter nederlag i de to holds tidligere indbyrdes møde. Her vandt HIK 2-0 efter en uinspireret SIF-indsats, som dog i det opgør også måtte kæmpe ekstrahårdt efter udvisning af Kasper Kempel.

Samme Kempel skulle vise sine bedre kvaliteter frem, da han fem minutter før tid blev matchvinder.

Inden da kunne han og resten af skovsertruppen se et sultent og pågående HIK-mandskab, der totalt dominerede de første 20 minutter med bl.a. hovedstød på overliggeren som det farligste.

Knald på Kempel

Derefter kom Skovshoved mere med og havde også et par gode muligheder. HIK sluttede dog første halvleg af med et drøn fra 25 meter direkte på overliggeren.

Anden halvleg begyndte mere lige, i hvert fald indtil HIK fik Daniel Thorup smidt ud efter to gule kort.

Situationen opstod efter skovsernes Frederik Kragh tog et alt for langt træk, som HIK-keeper Esben Madsen nåede ud til, men lige inden blev Frederik Kragh ramt, og dermed blev Daniel Thorup sendt tidligt i bad.

Derefter tog skovserne naturligt nok over uden dog at blive rigtig farlige. Men efter et indkast i skovsernes højre side, landede bolden efter en clearing lige ud til Frederiks Lorentzen, som dog kiksede sin afslutning, men heldigvis for ham, blev det en perfekt aflevering til Kasper Kempel, der knastørt bankede bolden op i nettaget.

Kempel var nok på kanten af offside (men ifølge skovser-lejren, der har set sekvensen på video, er der ikke tale om offside).

Skovshoved kørte herefter sejren hjem, men dog ikke helt sikkert, da HIK i de sidste sekunder havde en god mulighed, som dog ikke blev afsluttet ordentligt.

Derfor sluttede det lykkeligt i skovser-lejren, der nu har fået ordentligt fat defensivt efter et par alvorlige ’snittere’ mod AB og Brønshøj.

Brønshøj bliver næste kamp for HIK på lørdag den 20. oktober på Gentofte Sportspark kl. 13, mens Skovshoved skal forsøge at ride videre på bølgen. Deres næste opgave er mod B93 på Østerbro Stadion med kickoff kl. 15.

Publiceret 15 October 2018 16:29