Herlevs keeper er her blevet sendt i græsset. Foto: Ole Tradsborg

Herlevs keeper er her blevet sendt i græsset. Foto: Ole Tradsborg

GVI hentede uafgjort mod Herlev

Fredag aftens topkamp havde nerve og mål og endte med en fair pointdeling efter et opgør, hvor begge hold jagtede sejren

Af
Ole Tradsborg

Det var en skøn efterårsaften i Herlev, hvor GVI var på besøg til topkamp i Danmarksserien. Opgøret startede intenst, og sådan forblev kampen gennem samtlige 94 minutter.

I begyndelse var GVI mest på bolden, hvor den kreative venstre side med Matin Husaini og Oliver Østgaard huserede. Det kneb dog med at komme frem til den helt store chance, men GVI havde flere lige-ved-og-næsten-forsøg efter blandt andet hjørnespark.

Og scorer man ikke selv, kan man risikere mål imod sig. Denne hårde lektie måtte GVI sande, for midtvejs i halvlegen kom værterne foran, da de efter et fint gennemspillet angreb scorede kampens første mål.

GVI skruede op

Efter pausen skruede GVI op for offensiven, opsatte på at indhente hjemmeholdets føring. Det resulterede i et vedvarende tryk mod Herlev-defensiven, der dog længe holdt stand, og værterne var tilmed også farlige på omstillinger, som de leverede flere prøver på.

Tiden var så småt ved at rinde ud for Søren Fjortings tropper, men heldigvis ville indskiftede Patrick Ehlers det anderledes.

Han havde varmet op siden anden halvlegs start, og han kom bogstaveligt brandvarm på banen med små ti minutters spilletid tilbage. Og hvilket aftryk han satte!

På nærmest første boldberøring headede han udligningen i kassen efter et godt indlæg fra højre side, hvor Søren Thomsen sås i mange gode aktioner fremad i banen, og hvor også en hårdtarbejdende Simon Raahave på banens sidst tredjedel huserede, men desværre uden den sidste og afgørende aktion.

Ehlers’ equalizer blev kampens sidste scoring, selv om mindst en stor chance til hvert mandskab kunne noteres på blokken hos Villabyernes udsendte, der afslutningsvist kunne notere en halvbizar situation som afslutning på opgøret.

Matin Husaini gik i slutsekunderne umanerligt hårdt til en Herlevspiller, der dog overspillede situationen.

Efter tacklingen puffede Matin til sin modspiller, og unægtelig lugtede dette af et rødt kort. Dommeren mente dog anderledes, for mens hovedparten af hjemmeholdets tilskuere plæderede for et rødt kort, blev det i stedet alene et gult kort til Herlevs forsvarsspiller.

Her gik bølgerne højt, både på og uden for banen, og det gjorde de i den grad i Herlevlejren kort efter bataljen, for her følte værterne sig også snydt for et straffespark.

Et sådan appellerede GVI også for i anden halvleg, men ditto uden held.

Til slut kunne den sindige, men hårdtprøvede, dommer blæse i fløjten for sidste gang som tegn på en trods alt fair pointdeling, hvor GVI for sent fik lagt et afgørende tryk på modstanderen, og da udligningen var en realitet, kunne kampens tredje mål være gået begge veje, og GVI kunne såmænd lige så vel have stået tomhændede tilbage efter en særdeles hektisk slutfase.

Publiceret 15 October 2018 22:49