Patrick Ehlers scorede igen, som han gjorde i sidste uge, hvor det også blev 1-1 mod et andet tophold i rækken. Foto: Ole Tradsborg

Patrick Ehlers scorede igen, som han gjorde i sidste uge, hvor det også blev 1-1 mod et andet tophold i rækken. Foto: Ole Tradsborg

Fodbold: GVI og Holbæk i intens deler

Topmødet i Nymosen endte uafgjort, som også var en fair udgang på kampen

Af
Ole Tradsborg

Efterårets fugtige side havde ikke vist sig meget, men vejrskiftet fra høj sol ugen før var åbenbart nok til, at topmødet mellem nr. 2 og 3 i DS-rækken ikke kunne spilles på græs, men i stedet blev afviklet på kunstbanen.

For en sådan har man i Vangede, endda en god en af slagsen, hvorimod det ikke lader til at være tilfældet i Holbæk, hvor den ’omvendte’ kamp tidligere på sommeren skulle have være afviklet.

Grundet tørke kunne kampen dengang ikke spilles på græs, og da der tilsyneladende ikke findes en egnet kunstbane i Holbæk, bliver kampen spillet som efterårets sidste den 10. november.

Kampen i Vangede startede med to hold, der havde respekt for hinanden, men kort før pausefløjtet slap gæstfriheden op hos GVI. Her gjorde brandvarme Patrick Ehlers det til 1-0.

Efter pausen var GVI fortsat i teten, men gradvist meldte gæsterne sig ind i kampen. Det skulle GVI selvfølgelig ikke have tilladt, der omvendt i stedet kunne have bragt sig i klar sejrsposition.

For det kunne - og burde - have været dobbelt-op til Vangede-drengene, der midtvejs i anden halvleg efter en fin frisparksvariant pludselig kunne se Søren Thomsen fri i det lille felt, men på den sidste aflevering blev han spillet fri af en medspiller i hårfin, men strafbar offsideposition.

Holbæk huggede igen

Og som det ofte går, når man ikke lukker og slukker, så kan det betyde noget i den anden ende. Det gjorde det også, for Holbæk viste gennem halvlegen mere og mere vilje.

Og det blev også fortjent udligning, da Mikkel Gram-Jensen efter en situation, der mindede lidt om et skydetelt, blev passeret efter 80 minutters spil. Synd, at føringen ikke kunne holdes hjem, men GVI må selvransage efter opgøret, selv om resultatet virkede fair.

Men havde GVI scoret fuldt hus med alle tre point mod en direkte modstander i toppen, kunne det have givet holdet et kæmpe boost.

I stedet er det status quo, hvor dagens to duellanter fortsat ligger side om side - lige efter rækkens førerhold fra Avedøre – som kunne lukrere på, at GVI og Holbæk kun fik hver et point, mens de selv tog en pligtsejr i Ballerup-Skovlunde.

GVI spiller ikke fere hjemmekampe i år, men hele tre udekampe i streg. Næste opgave for GVI er ude mod Greve lørdag kl. 14.

Publiceret 22 October 2018 21:49