De græmmede sig i weekenden i både Skovshoved, HIK og GVI.Arkivfoto: Ole Tradsborg

De græmmede sig i weekenden i både Skovshoved, HIK og GVI.Arkivfoto: Ole Tradsborg

Fodbold: Nederlag over hele linjen

HIK, Skovshoved og GVI kunne alle notere sig klare nederlag i den forgangne weekend

Af
Ole Tradsborg

Det blev meget triste fodboldoplevelser lørdag, hvor alle lokale fodboldhold tabte. HIK løb ind i den største øretæve, da Avarta besejrede dem med hele 5-1.

Kun efterårets HIK-profil, Lucas Haren, lyste op. Han reducerede undervejs på straffe, men slutteligt blev HIK straffet. HIK skal skynde sig at tanke selvtillid, inden sæsonen slutter, så det er sidste udkald, når de spiller sæsonens sidste kamp ude mod AB i Gladsaxe Idrætspark søndag den 11. november med kampstart kl. 15.

Skovserne snublede

I Hillerød var der i første halvleg lagt op til fortsat skovser-succes. Holdet gik ud af oktober måned uden nederlag, og da klubben, i undertal, havde bragt sig foran ved Simon Bræmer, så det godt ud. Stillingen 0-1 holdt dog kun til pause, og da værterne scorede tre mål i anden halvleg, endte det med et klart nederlag.

Skovshoved slutter sæsonen af lørdag på hjemmebane, hvor Marienlyst kommer på besøg. Der er kickoff kl. 13.

GVI fejlede stort i Tårnby

At møde rækkens dårligste hold behøver ikke at være garanti for point. Den lektie måtte GVI lære på den hårde måde, da det på ingen måde blev som forventet på Amager.

GVI tabte nemlig klart 1-3 mod rækkens bundprop. GVI kom bagud 0-3, bl.a. også på et selvmål, inden det lykkedes Frederik Madsen at reducere 20 minutter før tid. Bemærkelsesværdigt var det, at alle kampens mål faldt i anden halvleg, og lige så bemærkelsesværdigt, at hele tre mål gik imod GVI.

GVI skal nu finde positive takter frem til årets sidste kamp, den udsatte, der spilles mod rækkens stærkeste hold, Holbæk. De pudsede formen af med at uddele en lussing i Birkerød, hvor det blev 5-0 til nordvestsjællænderne.

Kampen i Holbæk sparkes i gang lørdag kl. 14.

Publiceret 05 November 2018 16:03

SENESTE TV