Jublende spillere fra Gentofte Volley. Nu indtager holdet ligaens førsteplads. Arkivfoto

Jublende spillere fra Gentofte Volley. Nu indtager holdet ligaens førsteplads. Arkivfoto

Vestsjælland kom i modvind i Gentofte

Gentofte Volley lod ikke de fremstormende sjællændere komme ind i kampen

Der var topopgør fredag aften i volleyarenaen i Kildeskovshallen. Nr. 1 mod nr. 2 i Volleyligaen. VK Vestsjælland var nummer 1 før kampen. Det var dog ikke til at se i topopgøret, som Gentofte reelt kontrollerede fra start til slut.

Vestsjællænderne er en positiv oplevelse i dansk volleyball. På basis af et formidabelt lokalt ungdomsarbejde er området kommet på volleyballens danmarkskort. Det unge hold kom dog i menneskehænder mod Gentoftes volleymaskine, der var tilpas smurt til at knuse modstanden.

Gentofte startede kampen i et gear, som modstanderne vist ikke havde været oppe i tidligere på sæsonen. Efter kæmpestore føringer til Gentofte-holdet endte første sæt 25-13. I andet sæt kom Vestsjælland ind i kampen, men formåede reelt ikke at ryste hjemmeholdet. På alle pladser havde Gentofte bare bedre spillere end modstanderne.

Det blev trods alt til 23 points til udeholdet i andet sæt. Men erfaringen hos Gentoftes mange landsholdsspillere, gjorde det til en ulige kamp. Vestsjælland kom stort foran i starten af tredje sæt, men det var ikke nok til en sætsejr.

"Vi var overlegne på alle punkter," bemærkede Gentofte Volleys formand Ulrik Hesse efter kampen.

25-19 stod på pointtavlen efter kampen. Med 3-0 sejren indtager Gentofte førstepladsen i ligaen. Næste kamp på hjemmebane er mødet med Saareema fra Estland i Europa Cup tirsdag den 13. november kl. 19.

jbl

Publiceret 05 November 2018 17:28

SENESTE TV