GBK-makkerparret Christophersen/Collberg tabte mandag til Team Skælskør-Slagelse efter tre tætte sæt. Foto: Ole Tradsborg

GBK-makkerparret Christophersen/Collberg tabte mandag til Team Skælskør-Slagelse efter tre tætte sæt. Foto: Ole Tradsborg

GBK og SIF led nederlag

Mandag måtte begge lokale hold i Badmintonligaen notere den bet at gå fra banen som tabere. Begge hold tabte 2-4

Af
Ole Tradsborg

Efter klubbernes indbyrdes møde fredag i sidste uge, var GBK igen på plads på hjemmebane, og SIF nok en gang en tur på udebane. Men for begge hold endte det med ren udtur.

GBK havde besøg af Team Skælskør-Slagelse (TSS), og efter en lige start på holdkampen, endte det alligevel relativt klart med nederlag. Nøglekampen, nemlig mixdoublen med Line Christophersen/Frederik Collberg endte skidt trods en rigtig god start, hvor GBK-parret ellers havde vundet første sæt i fin stil.

Det vitale opgør vippede i den grad i et jævnbyrdigt andet sæt, som blev tabt knebent. Herefter lignede det en sikker sejr til TSS-parret, der førte klart i tredje sæt, men på fem vundne bolde mod slutningen af opgøret, blev der til slut alligevel spænding om udfaldet. Men det endte med nederlag, og derfor også samlet nederlag.

Vendsyssel vandt over SIF

Skovshoved havde taget den lange vej til Vendsyssel, men der har formentlig været endnu længere hjem for truppen, der måtte notere sig et 2-4-nederlag. Flere uprøvede kræfter var i spil, bl.a. i damesinglen, hvor den nye unge SIF-komet Sophia Grundtvig havde fundet vej i træner Henrik 'PK' Rohdes startformation.

Men hun var desværre chanceløs i det nordjyske denne aften, hvor det blev et klart nederlag til hjemmeholdets Kirsty Alison Gilmour. Og da hjemmeholdet Vendsyssel også vandt mixdoublen, samt sejrede i to tætte herresingler, hvor Victor Svendsen slog Skovshoveds Rasmus Gemke 21-19, 26-24 i 1. herresingle, mens Raul Must gjorde ham kunsten efter, og slog Emil Holst med 21-18, 14-21, 21-15, betød det samlet sejr på 4-2 til hjemmeholdet.

Vendsyssel lægger sig derfor foran Skovshoved i tabellen.

Publiceret 04 December 2018 15:03

SENESTE TV