Hvis guldet skal realiseres nok en gang, skal skovserne på sporet igen allerede fra januar 2019, hvor de næste holdkampe spilles. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Hvis guldet skal realiseres nok en gang, skal skovserne på sporet igen allerede fra januar 2019, hvor de næste holdkampe spilles. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Skovshoved fik dårligste start i 2018

De dobbelte badmintonguldvindere fik en umådelig dårlig start på sæsonen 2018/2019. Det er i hvert fald den hurtige evaluering her i december, hvor holdet gik på julepause efter et meget presset program, som sluttede 2018 af

Af
Ole Tradsborg

En fantastisk opsummering på SIFs Facebookside lyder indledningsvist:

"Fest hos ungdom, Afterparty på 1. holdet."

Overskriften rammer præcist hovedet på sømmet, for mens skovserne i snart sagt alle ungdomsrækker gør sig markant gældende, kniber det mere på førsteholdet i Badmintonligaen.

Her har holdet bag ligaholdet gjort status og evalueret efter fire sammenpressede ligakampe indenfor bare otte dage, hvor det blev til otte point ud af 12 mulige.

Den pointhøst ville mange klubber være glade for, men det er de ikke i Skovshoved.

Og hvorfor er man så ikke det?

Ja, det hænger vel unægtelig snert sammen med de ambitioner, som træner Henrik ’PK’ Rohde har for holdet, men han og resten af trænerstaben bag holdet må også sande, at SIF anno 2018/2019 ikke ser helt så skræmmende ud på holdkortet som i de tidligere sæsoner.

Et par niveauer under

Skovshoved indtager en øjeblikkelig fjerdeplads i badmintonligaen. Og det er ifølge Skovshoved-badminton.dk den dårligste start i syv år. Men med til historien hører, at skovserne kun er ét point fra en top 2-placering, og er så omvendt også kun ét point fra at ligge som nr. 6.

De fire kampe inden julepausen gav to hjemmesejre (over Solrød og Højbjerg), en sejr efter Golden Set-afgørelse over GBK og et nederlag i Vendsyssel.

Skovshovedlejren noterer sig, at hold som GBK og Vendsyssel på det nærmeste spillede over evne, men også at alle hold, der møder Skovshoved er mere end opsatte på at sejre.

For alle vil gerne slå mestrene!

Så efter de pointmagre måneder selvransages der på holdet, hvor det altså kan konstateres for enhver, at niveauet er et godt stykke fra, hvad det var i fjor. Men et ’niveau’ kan ifølge Skovshovedlejren ikke bare forsvinde på seks måneder uden grund, så efter et internt trupmøde er aftalen klar for den kommende tid, hvor der at dømme på opdateringen fra klubben er givet håndslag på og lagt en klar plan for den næste periode.

Man kigger derfor indad i stedet for at bruge undskyldninger om skader, hårde grundtræningsforløb og sygdom på holdet som årsag til pointtab.

Det bliver derfor spændende at se, om guld-niveauet er intakt, når SIF i slutningen af januar skal i dyst mod holdene Århus AB og Greve, som venter den 29. januar (hjemme) og 31 januar (ude).

Publiceret 10 December 2018 14:31

SENESTE TV