Sølvhæder til Line Christophersen

Ungdoms VM-sølvvinderen i damesingle strøg ikke helt til tops, men fik en flot andenplads ved Årets Fund 2018

Af
Ole Tradsborg

Det var lige ved og næsten for Line Christophersen fra Gentofte Badminton Klub, som var indstillet til Årets Fund 2018, hvor hun fik en andenplads.

Prisen uddeles af Politiken, og indstillingen var en stor anerkendelse af hendes præstation. En af roserne kom fra Jens Meibom, som er sportschef i Badminton Danmark.

”Det er superflot, en kæmpe anerkendelse af hendes præstation og en god måde at slutte 2018 af på, og det kan forhåbentlig give motivation til det kommende år,” sagde han i kølvandet på, at Line Christophersen igen endte på podiepladsens nummer to.

Kort før nytår, den 28. december 2018, blev Politikens pris Årets Fund uddelt for 80. gang, og her var Line Christophersen meget tæt på at stryge helt til tops, men måtte se sig slået med få point af den talentfulde golfspiller Nicolai Højgaard, der tog prisen.

Ikke siden Viktor Axelsen vandt Danmarks ældste idrætspris i 2010, har en badmintonspiller været så tæt på at få tildelt prisen. Derfor blev 18-årige Line Christophersen også selv overrasket over sin flotte placering.

”Det var ret vildt, og jeg havde ikke regnet med det. Jeg er rigtig glad for placeringen, og det giver en masse motivation og blod på tanden,” sagde Line Christophersen til badminton.dk kort efter sin andenplads som Årets Fund.

Publiceret 09 January 2019 07:01