Peter Trolle fyrer kanonen af, men i kampen med de Aarhusianske gæster lavede han også en del fejl, hvilket normalt ikke ses fra hans side. Men Gentoftes herrer endte me at sejre, mens damerne måtte notere et smalt nederlag.

Peter Trolle fyrer kanonen af, men i kampen med de Aarhusianske gæster lavede han også en del fejl, hvilket normalt ikke ses fra hans side. Men Gentoftes herrer endte me at sejre, mens damerne måtte notere et smalt nederlag.

Sejr og nederlag til Gentofte Volley

Klubben sendte ASV Aarhus retur til Smilets By uden de bredeste smil på læben, da herrerne vandt, mens dameholdet snublede i en tæt duel

Af
Ole Tradsborg

Lørdag eftermiddag dannede Kildeskovshallen rammen om møderne om både herre- og dameholdets møder med ASV Aarhus. Herrerne startede løjerne med en overbevisende sejr i 3 sæt, som blev vundet med 25-18, 25-17 og 25-14.

Første sæt blev vundet stort set problemfrit og uden de store fejl hos Gentofte, mens andet sæt startede lidt nervøst. Gentofte kom bagud 0-2, men fik hurtigt rettet op til 8-3, mens perioden, der fulgte frem til stillingen 11-8, var underligt hakkende.

Gentofte fik dog grebet om kampen igen, og stillingen blev bragt på 16-9, bl.a. takket være godt blokadearbejde af Simon Gade. Et godt smash af en fornemt spillende Tobias Kjær afgjorde sættet og tredje sæt skulle herefter overstås, og det blev det, selv om spillet ikke helt nåede de højder, kampen blev indledt med.

Men den sikre sejr blev altså en realitet på omkring en times spil.

Damerne fik ikke revanche

Gentoftes damehold var i december måned snublende nær at opnå avancement til pokalturneringen, og der var endda matchbold i femte sæt, men måtte erkende nederlag til slut.

Opsatte på sejr efter en lidt turbulent tid i klubben, hvor cheftræner Chris Cheng har forladt holdet og klubben, og derfor nu med assistenttræner Troels Lavritsen i spidsen, gik kampen i gang.

Men et tæt første sæt blev afgjort ved stillingen 24-26,, mens Gentofte-pigerne vandt andet sæt med de omvendte cifre. Igen blev cifrene 24-26, og derfor momentum til gæsterne inden fjerde sæt. Her var sejren støbt klar, og Aarhusianerne tog sidste stik, da det sluttede 20-25, og Gentofte fik ikke revanche, og må nu se gæsterne overhale sig i den samlede stilling.

Publiceret 28 January 2019 22:06

SENESTE TV