SISU vandt for anden gang i februar. Denne gang blev det sejr på 79-70 mod Lemvig. Foto: Sayorange.com

SISU vandt for anden gang i februar. Denne gang blev det sejr på 79-70 mod Lemvig. Foto: Sayorange.com

SISU superstarter februar

To sejre rykker holdet i toppen af tabellen

Af
Ole Tradsborg

Fredag (1. februar) sejrede SISU 59-56 hjemme over BMS Herlev Wolfpack, og allerede tirsdag aften var der igen basket i Dameligaen i Gentoftehallen. Denne gang stod Lemvig som modstander, og også de blev besejret af SISUs stærke mandskab.

SISU startede kampen fornuftigt og førte med solide 48-32, og kampen syntes mere eller mindre afgjort.

Tredje periode blev en smule tilbagegang for SISU, da gæsterne halede en smule ind. Periodescoren blev 14-18, og derfor stod et 62-50 inden de sidste 10 spilminutter.

Den afgørende fjerde periode blev en lidt ujævn periode set med SISU-øjne, men forspringet lå konstant på 10-12 point. Men tre minutter før tid måtte træner Todd Anthony tage en tiltrængt time-out, for gæsterne havde i kraft af en netop solid 3’er bragt scoren på 72-66, og gæsterne var for første gang længe i nærheden af at opnå kontakt.

SISU fik igen rettet fokus på spillet, og de tillod herefter ikke gæsterne at komme tættere på. Og derfor sluttede det med en, trods alt sikker, men ikke så overbevisende, sejr til SISU. Slutcifrene blev 79-70, og med det er SISU stille og roligt kravlet i den sjove ende af tabellen.

Ceejay Nofuente blev nok en gang den helt store spiller. Hun lavede 27 point,

SISU spiller næste gang igen mod Lemvig, den 16. februar dog i Lemvig, så SISU skal tidligt op, Næste hjemmekamp bliver den 20. februar, hvor BK Amager kommer på besøg.

Publiceret 08 February 2019 14:03

SENESTE TV