Patrick Ehlers i aktion for GVI i Nymosen.

Patrick Ehlers i aktion for GVI i Nymosen.

Fodbolden ruller for de lokale klubber

HIK, GVI og Skovshoved er i fuld gang med træningskampe op mod forårspremieren

Af
Ole Tradsborg

Træningskampe i opstartsfasen før forårssæsonen kan være en kold fornøjelse - for både spillere og tilskuere. Lørdag var der dog ingen undskyldning for at se bold i dejligt forårsvejr fra første parket i Vangede, hvor GVI spillede træningskamp mod Ledøje-Smørum.

Kampen sluttede 1-1 efter en målløs første halvleg, hvor Oliver Østgaard ganske vist scorede, men hans mål blev underkendt for offside.

I anden halvleg kom GVI først på tavlen, da Rune Friis køligt afsluttede under keeperen, efter at han forinden havde sagt farvel til sin oppasser. Derefter havde GVI bolden mest, men formåede ikke at omsætte boldbesiddelsen til farlige afslutninger og mål.

Mod slutningen af opgøret satte gæsterne sig mere og mere på kampen, og da et nærgående forsøg blev clearet på stregen bag GVI-keeper Mikkel Gram-Jensen, i øvrigt med en fortid i LSF, blev der varslet en travl og intens afslutning. Desværre kunne GVI-defensiven ikke modstå presset til slut, hvor det retvist endte 1-1.

GVI manglede på dagen et par faste spillere, men flere nye ansigter gjorde det hæderligt, bl.a. en hårdtarbejdende Abbas Mushtak, der lå offensivt placeret sammen med målscorer Rune Friis og Patrick Ehlers. Også på sidelinjen var GVI’erne lettere decimeret. Normalt ville cheftræner Søren Fjorting råbe højest derfra, men lørdag klarede assistenten Jonas Schumacher jobbet fortrinligt for dem begge i Fjortings sygdomsfravær.

GVI tager næste uge på træningslejr i Tilst, hvor der skal arbejdes med fysikken.

SIF tabte til Frem

Skovshoved er startet træningskampene med at spille 1-1 med HIK og 2-2 med FB.

Skovshoved ruster sig til forårssæsonen.

Skovshoved ruster sig til forårssæsonen.

Lørdag eftermiddag var modstanderen Frem i Valby, hvor det blev en hurtig skovser-scoring efter få minutters spil. Frem udlignede efter den halve time og bragte sig på 2-1 et par minutter senere.

Knap 10 minutter inde i anden halvleg kom SIF igen på tavlen til 2-2, men Frem svarede hurtigt igen. Skovshoveds nye keeper Frederik Mehder, som er førstevalget nu, hvor Tobias Brogaard er skiftet til AB, ramlede sammen med en forsvarsspiller, og så var det ingen sag for Frems Tonni Adamsen at score til slutresultatet 3-2.

Skovshoved spiller den kommende weekend ude mod B93 og har sidste træningskamp mod Brønshøj, ligeledes på udebane, lørdag den 2. marts kl. 12, hvorefter der ugen efter igen spilles om placering og point i 2. division.

HIK i Tyrkiet

Under lune varmegrader var HIK i sidste uge i Tyrkiet, hvor der blev spillet et par træningskampe, blandt mod Torpedo Moskva, der vandt 3-1.

Vil man se HIK i aktion på hjemlige breddegrader, er det muligt torsdag aften kl. 17, hvor Roskilde KFUM kommer på besøg i Gentofte Sportspark.

Publiceret 18 February 2019 17:11

SENESTE TV