Jonas Hebo Larsen (th.) stod for kampens eneste scoring, der var nok til HIK-sejr. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Jonas Hebo Larsen (th.) var ligesom i sidste uge på pletten i kampen mod Hillerød. Arkivfoto: Ole Tradsborg

HIK ordnede Hillerød på en halvleg

Stensikker sejr på 4-1 betyder, at HIK nu er placeret

Af
Ole Tradsborg

Man kan lige så godt fortsætte, hvor man slap, og det gjorde HIK lørdag, hvor holdet besøgte Hillerød. Der var tale om endnu en nøglekamp, idet begge mandskaber jagtede en top 6-placering, der udløser billetter til kval-kampe til næste års 1. Division.

Og HIK kender vejen til målet, i særdeleshed Jonas Hebo Larsen, der ligesom i sidste uge var på pletten. Lørdag var han to gange på under fem minutter med til at grundlægge storsejren.

Første mål var resultat af et dårligt udspark fra Hillerøds målmand. Bolden tog Hebo til sig omkring midterlinjen, hvorefter han knaldede den i kassen.

Og scoringerne dobledes, da han havde sidste fod på et hårdt, fladt indlæg.

Rift om placeringerne

Det skulle dog gå endnu bedre for HIK, da først Andreas Smed udnyttede en HIK-omstilling, og i halvlegens overtid var det Sebastian Carlsen, der ifølge bulletinerne fra Hillerød stod for en sand langskudsperle og dermed kampens og HIK's fjerde mål.

HIK scorede ikke mere i opgøret, men det gjorde Hillerød en enkelt gang. Det var til gengæld til sidst i anden halvleg, og alle tanker om et comeback for hjemmeholdet var derfor illusoriske.

Med HIK's nye sejr avancerer holdet til en top 6-placering, og HIK sender derfor Hillerød ud af det fine selskab. Dog med samme pointtal, så der er rift om placeringerne i en tæt række.

Det sprudlende HIK-hold spiller næste gang på lørdag på hjemmebane kl. 13. Modstanderen er Østerbromandskabet B93.

Publiceret 18 March 2019 15:30

SENESTE TV