Simon Bræmer brændte fra 11 meter-pletten, men SIF sejrede alligevel. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Simon Bræmer brændte fra 11 meter-pletten, men SIF sejrede alligevel. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Skovshoved sejrede mod Frem

En smal 1-0 sejr til skovserne var med til at sende HIK i playoff til 1. division

Af
Ole Tradsborg

Det var inden kampen mod Frem ikke lykkedes for Skovshoved at hente en forårssejr. Men den kom i sidste grundspilskamp ude mod Frem.

Og den sejr var med til at sende HIK i playoffspillet!

Det tænkte skovserne givetvis ikke stort over undervejs, hvor de kom foran i anden halvleg, da Anders Thomsen scorede til 1-0 til Skovshoved efter 10 minutters spil.

Den score kunne endda have være fordoblet 10 minutter senere, hvor Skovshoved fik tilkendt et straffe, efter Marco Sander var blevet revet omkuld.

Simon Bræmer stod klar, men hans kompetente forsøg blev klaret af Frem-keeper Marco Brylov. Frem pressede på resten af kampen, men de skulle nu score to gange, da de kun kunne bruge en sejr til noget.

Først da uret på stadion havde rundet de 90 minutter lykkedes den mission, men scoringen til 1-1 blev annulleret, da dagens dommer vurderede, at Frem-spilleren stod i strafbar off-side, da han scorede.

Dermed lykkedes det langt om længe for skovserne at hente en sejr, og den og ditto momentum tager man nu forventeligt med over i nedrykningsspillet, der starter 2. påskedag.

Publiceret 15 April 2019 12:57