Både HIK og Skovshoved måtte tage sig til hovedet efter nederlag 2. påskedag. Arkivfoto

Både HIK og Skovshoved måtte tage sig til hovedet efter nederlag 2. påskedag. Arkivfoto

Påskeæg til HIK og Skovshoved

For de to lokale hold i 2. Division var påsken hård. HIK indkasserede et nederlag på 0-4, Skovshoved tabte 0-2

Af
Ole Tradsborg

Det var 2. påskedag tid til at trille med bolden for HIK og Skovshoved i 2. Division. Men begge klubber oplevede ikke den store påskeglæde, da det ciffermæssigt samlet set endte med et ’æg’. Værst gik det ud over HIK, der havde taget den lange vej til Skive, hvor første kamp i oprykningsspillet skulle spilles. Og her er Skive et rigtigt godt bud på et hold, der ender i 1. Division.

Dels i kraft af en suveræn point- og målscore, man tog med sig over til oprykningsspillet, men også i kraft af en ret god økonomi. Den cocktail var alt for meget for meget for HIK, der tabte klart, og nok allerede må sande, at oprykningsspillet bliver en ’ligegyldig’ oplevelse, for da der allerede nu er 27 point mellem dem og Kolding IF, rækkens næstbedst placerede hold, er al snak om oprykning illusorisk.

HIK spiller lørdag hjemme mod netop Kolding kl. 13.

Skovserne tabte også

Skovshoved, der er placeret i nedrykningsspillet, har straks mere at spille for, da missionen om at undgå nedrykning til Danmarksserien er et tema for Peter Gustavsens tropper.

Derfor var udekampen mod fynske Dalum en uhyre vigtig test. Desværre tabte Skovshoved med 0-2.

En personlig fejl blev dyr, da SIF-stopper Mads Kirkegaard missede en let tæmning, og så sagde Dalums målræv Patrick Naundrup ellers tak for tilbuddet og løb direkte ned og scorede på Skovshoveds keeper Frederik Mehder.

Det blev også 2-0 til hjemmeholdet i første halvleg, da Mehder blev passeret for anden gang og ikke mange bulletiner fra Fyn vidnede om store SIF-chancer. Derfor blev bundbraget tabt, og de to hold byttede plads.

Skovshovedtruppen var på dagen fysisk lidt udfordret i truppen med lidt skader og deraf også manglende træning. Det stod dog fast, at Oliver Andreas Hansen igen var til rådighed efter udstået karantæne, hvorimod angriber Anders Junge ikke blev klar, efter at han måtte udgå efter kun 14 min af forrige opgør i Valby Idrætspark mod BK Frem.

Der vanter nu lørdag en uhyre vigtig opgave for Skovshoved, når de hjemme kl. 15 tager imod FC Sydvest. Den kamp skal vindes, hvis holdet fra Krøyersvej igen skal have lidt luft til nedrykningsstregen, der kun er tre point væk.

Publiceret 23 April 2019 14:26

SENESTE TV