Simon Bræmer har meddelt, at han lægger støvlerne på hylden efter denne sæson. Næste opgave bliver muligvis som assistenttræner i Skovshoved. Arkivfoto: Ole Transborg

Simon Bræmer har meddelt, at han lægger støvlerne på hylden efter denne sæson. Næste opgave bliver muligvis som assistenttræner i Skovshoved. Arkivfoto: Ole Transborg

Uvejret udsatte Skovshoveds kamp

Uden at komme i kamp lørdag kom SIF tættere på at redde divisions-livet. Allerede mandag spilles det udsatte opgør mod Slagelse

Af
Ole Tradsborg

Der var lagt op til en festlig hjemmebaneafslutning i Skovshoved i lørdags, men festen kom aldrig i gang. Et insisterende uvejr med lyn og torden cirklede rundt over Skovshoved, og det ville ikke rigtigt give slip. Derfor kom kampen mod Slagelse aldrig i gang.

Skovserne kunne dog inde i klubhuset sidde og følge med i andre kampe, der blev spillet lørdag. Her kunne de bl.a. se, at de to forfølgende hold under stregen ikke fik point. Det betyder, at hvis kampen mod Slagelse vindes, redder klubben livet i 2. division.

Den nye sæson bliver en stor profil fattigere, da det blev bekendt, at 35-årige Simon Bræmer lægger støvlerne på hylden. Dermed blev Skovshoved hans sidste klub som aktiv spiller. Der gættes nu på, at han fremover får en rolle som assistenttræner for SIFs nye cheftræner, der fra næste sæson hedder Claus Larsen.

Larsen afløser nemlig Peter Gustavsen, som har været i klubben i en kort periode. Hans assistent, René Zedler, stopper også, når sidste bold er sparket i denne sæson, og det giver en plads på bænken, hvor Simon Bræmer muligvis skal sidde fremover.

Ifølge bold.dk skal Bræmer også fungere som mentor for klubbens yngre spillere, og den rolle ser i hver fald ud til at være den rette, ud fra det som Villabyernes udsendte ved selvsyn har kunnet konstatere i mange kampe, nemlig Simon Bræmers gode indvirkning og støtte til nye og yngre spillere.

Sidste kamp i sæsonen er på udebane mod Hillerød lørdag.

Publiceret 17 June 2019 18:11