Towers mod Razorbacks i en tidligere Mermaid Bowl. Foto: Nini Blentved.

Towers mod Razorbacks i en tidligere Mermaid Bowl. Foto: Nini Blentved.

Towers tager imod ærkerivaler fra Vejle på Gentofte Stadion

Det er et topopgør med masser af historie, tilskuerne kan se frem til, når Copenhagen Towers søndag kl. 14 møder Triangle Razorbacks

Af
Af Jens Rørbye

Det seneste årtid har toppen af dansk amerikansk fodbold været domineret af Copenhagen Towers og Triangle Razorbacks. Der er masser af respekt, men meget lidt kærlighed, mellem holdene. Derfor er der også lagt op til et rigtig topbrag, hvor ligaens nr. et tager imod nr. tre.

Begge hold har forstærket sig op til den indeværende sæson, så selvom Towers har vundet de seneste fem indbyrdes opgør, så viser historien, at alt kan ske, når de to hold mødes.

De to seneste gange, holdene har mødtes i mesterskabsfinalen, Mermaid Bowl, har de vundet hver sin med henholdsvis et og fire overskydende point.

Towers er fortsat ubesejrede i sæsonen efter at have spillet fem af grundspillets ti kampe. Razorbacks har også spillet fem kampe og vundet de fire. Deres eneste nederlag var til ligaens nummer to, Søllerød Gold Diggers.

Portene åbnes kl. 13 søndag den 23. juni, og som altid er der sandwich, pølser, øl, vand, kage, kaffe og Towers fan-udstyr til salg på hovedtribunen.

Publiceret 20 June 2019 10:30