Towers forsvar jagter Razorback-spiller. Foto: Per Falkeborg

Towers forsvar jagter Razorback-spiller. Foto: Per Falkeborg

Towers stadig ubesejret

Forårssæsonens sidste kamp mod Razorbacks blev en solid sejr på 56-36

Forårssæsonens sidste kamp for Copenhagen Towers var længe præcis så spændende som forventet. Men i sidste ende blev det sankthansaften til en solid 56-36 sejr over Razors efter en pausestilling på 22-10.

En af kampens store profiler var running back Anton Witmeur, som løb hele fire touchdowns. De to sidste, i 4. quarter, var på henholdsvis 79 og 58 yards.

Herudover var kampen et eksempel på solidt holdarbejde, skriver Copenhagen Towers i en pressemeddelelse.

Kortvarig føring

Begge hold leverede gode spil på både angrebet, forsvaret og special teams. Kampen startede stille og begge hold havde lange boldbesiddelser.

I 2. quarter var Razorbacks kortvarigt foran 8-10. Flere gange i resten af kampen kom de tæt på, men de kom aldrig foran igen.

Towers running back Anton Witmeur scorer et af sine fire touchdowns. Foto: Michael Quist

Towers running back Anton Witmeur scorer et af sine fire touchdowns. Foto: Michael Quist

I en kamp mod en hård modstander er det ofte de store spil, som gør forskellen. Og dem var der en del af i søndagens kamp. Forsvaret lavede to vigtige interceptions, da både safety Magnus Bitsch og cornerback Jakob Bækgaard formåede at gribe kast fra Razorbacks' amerikanske quarterback Reed Gottula.

På angrebet sendte tight end Philip Thue Nielsen et sus igennem tilskuertribunen, da et kast fra quarterback Danny Higgins så ud til at være lidt for højt. Men den tårnhøje Nielsen fik en enkelt hånd på bolden og det var nok til at gribe den – til tilskuernes store jubel.

Receiver Jacob Green er også holdets kicker. Efter hvert Towers touchdown måtte han således på banen for at sparke det efterfølgende kick-off.

Det gjorde han i fin stil ved gentagne gange at sende bolden direkte i Razorbacks’ endzone, så deres farlige returner Niko Lester sjældent fik en chance for at løbe med bolden.

Ubesejrede i sæsonen

Med sejren er Towers stadig ubesejrede i denne sæson - og på Gentofte Stadion siden ombygningen i 2017.

Nu går Nationalligaen på sommerpause, hvilket kommet på et velkomment tidspunkt for Towers. En del profiler på forsvaret er ramt af skader, så sommerpausen giver holdet en god chance for at komme til hægterne igen.

Det gælder også klubbens amerikanske running back, Ashton Heard, der måtte forlade kampen i første halvleg med en knæskade.

Med gode reservespillere lykkedes det dog Towers at holde tempoet oppe. Quarterback Danny Higgins var i storform og kastede tre touchdowns, mens han løb et yderligere selv.

På banen igen 17. august

Towers har nu vundet seks ud af grundspillets 10 kampe. Næste gang eliteholdet er på banen igen er 17. august på udebane mod Frederikssund Oaks.

Næste hjemmekamp på Gentofte Stadion er den traditionsrige Friday Night Football-kamp mod Søllerød Gold Diggers, fredag 23. august kl. 19.

jesl

Publiceret 30 June 2019 09:30