Hellerup Kajakklub høstede medaljer i Italien

Fire Hellerup-roere leverede toppræsentationer under stævne

Fire af Hellerup Kajakklubs roere var udtaget til at ro stævne i Italien ved søen Auronzo di Cadore i dagene 5. til 7. juli.

De fire roere, William Gravlund, Gustav Bock, Maria Wander og Sofia Bryde repræsenterede Danmark sammen med andre landsholdsroere. Og det blev til en god omgang medaljer til roerne fra Hellerup

De fire roere leverede toppræstationer. Sofia Bryde fik bronze i 500 meter enerkajak. I toerkajak sammen med klubkammeraten Maria Wander blev det til guld på 1000 meter, sølv på 500 meter distancen og bronze på 200 meter distancen. Maria Wander fik udover medaljerne i toerkajak også bronze i 1000 meter enerkajak.

William Gravlund roede sig til en sølvmedalje i firerkajak sammen med Casper Pretzmann (Silkeborg Kajakklub), Mark Schrøder (Vallensbæk Kano og Kajak klub) og Emil Skovgaard (Silkeborg Kajakklub). William Gravlund tog ligeledes sølv på 200m distancen i toerkajak med Mark Schrøder (Vallensbæk Kano og Kajakklub)

Gustav Bock tog hele tre medaljer hjem til Danmark af det ædleste materiale. Han roede sig til guld på 1000 meter enerkajak, guld på 1000 meter toerkajak sammen med Mikkel Guldberg (Silkeborg Kajakklub) og ligeledes guld på 500 meter enerkajak. Ud over alle medalje-placeringerne var der en del 4. pladser og andre top placeringer til roerne. Til stævnet var der deltagere fra 15 nationaliteter samt seks italienske klubber.

Kapp

Publiceret 15 July 2019 11:00