Simon Raahave, som har skiftet GVI-blusen ud med den hvide HIK-dragt, er en af flere nye, spændende spillere i HIK. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Simon Raahave, som har skiftet GVI-blusen ud med den hvide HIK-dragt, er en af flere nye, spændende spillere i HIK. Arkivfoto: Ole Tradsborg

HIK sigter mod slutspillet

På trods af afgang af en håndfuld garvede spillere er slutmålet for HIK igen at ende i oprykningsspillet

Af
Ole Tradsborg

Mens mange danskere har nydt sommerferien og -varmen, er det nok så som så med det for de lokale fodboldspillere.

Således også i HIK, som er i gang med en intens og grundig opstart, inden det går løs lørdag mod Avarta. Og det er en ny HIK-trup, man kan se frem til, og derfor har cheftræner Kristoffer Wichmann også haft fokus på mandskabsarbejdet foruden den fysiske træning. Truppen havde nemlig forgangne uge et kursus i holdsamarbejde og holdudvikling.

Og det kan vise sig at være en god investering, da HIK hen over sommeren har sagt farvel til syv spillere i skikkelse af Gustav Therkildsen, Mathias Olsen, Jonathan 'Lålå' Nielsen, Christian Møller, Jonathan Aronsø, Esben Madsen og Jeppe Brandrup.

Nye HIK'ere

Til gengæld har klubben op til sæsonstarten fået stærke, nye spillere i form af Andreas Lissau, der kommer fra Brønshøj, Jakob Skovgaard og Sebastian Sørensen begge fra Slagelse, Simon Raahave fra GVI, Julius Lip fra Herlev og Sebastian Fabrin fra FC København.

Derudover kan cheftræner Wichmann glæde sig over mange unge HIK-talenter (bl.a. fra klubbens eget U19-hold), som vil gøre truppen stærk i bredden, da de unge og meget lovende spillere alle har præsteret flot i opstarten.

Jagvir Singh Sidhu er et blandt mange HIK-talenter, der banker på til mere spilletid i 2. division. I sidste testkamp scorede han en enkelt gang. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Jagvir Singh Sidhu er et blandt mange HIK-talenter, der banker på til mere spilletid i 2. division. I sidste testkamp scorede han en enkelt gang. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Opløftende træningsresultater

Efter forrige uges kamp mod 1. divisionsholdet Hvidovre, som blev tabt 0-1, mødte HIK’erne i anden test Fremad Amager. Amagerkanerne, der satser på et internationalt set-up med blandt andet franske spillere, regnes for en af favoritterne til at rykke op i Superligaen.

Et klogt og koncentreret spillende HIK-mandskab snød dog favoritterne og vandt 2-0 på mål af Andreas Lissau og Isak Tånnander. Et meget opløftende resultat for Wichmanns udvalgte.

Lørdag spillede HIK så igen – denne gang mod Slagelse. Kristoffer Wichmann havde valgt at starte med et ungt hold, der måske på den bekostning kom bagud 0-3, men flot kæmpede sig tilbage til 3-3, før Slagelse afgjorde kampen til sidst. Der var mange opløftende momenter i en fint spillet kamp. HIK-målene blev scoret af Jagvir Singh Sidhu, Gustav Møller og Josef Moussa.

HIK’s første turneringskamp spilles imod Avarta lørdag den 2. august kl. 12 i Gentofte Sportspark. Kampen er blevet valgt til livestreaming på Ekstra Bladet, der har indgået aftale om ugentligt at vise 2. divisionskampe, hvilket er grunden til det tidlige kamptidspunkt.

Publiceret 29 July 2019 16:12