Forhåbentlig får Sebastian Elvang (tv.) lige så meget at juble over, når det lørdag gælder mødet mod hans tidligere klub, Helsingør. Der er kickoff på Leo Ground lørdag kl. 15.

Forhåbentlig får Sebastian Elvang (tv.) lige så meget at juble over, når det lørdag gælder mødet mod hans tidligere klub, Helsingør. Der er kickoff på Leo Ground lørdag kl. 15.

Så triller bolden igen i Skovshoved

Nye og gamle ansigter i SIF, der starter hårdt ud lørdag mod Helsingør

Af
Ole Tradsborg

Lige som alle andre fodboldklubber på divisionsplan har sommerpausen i Skovshoved været kort og koncentreret. Med en ny mand på sidelinjen i skikkelse af Claus Larsen er der med garanti blevet løbet mange kilometer i sommervarmen.

Og den fysiske form, kombineret med et par træningskampe, hvor spillet med bold følgelig har været i fokus, har kastet et par gode resultater af sig.

Forrige uge sejrede SIF 3-1 i GVI, og lørdag, i sidste testkamp, blev det 0-0 i Hillerød. Det har givet været et glædeligt gensyn for klubben, da stadion i Hillerød var stedet, man netop reddede sig fornyet divisionsstatus.

Elvang hjem til SIF

Der er ikke sluppet meget ud om klubskifter, men der er dog lidt nyt at fortælle fra klubben på Krøyersvej. Særligt glædeligt er det formentlig for mange, at klubikonet Sebastian Elvang vender hjem, efter han i en kortere periode prøvede lykken med 1. divisionsfodbold i Helsingør og siden i AB i 2. division.

Derudover siger Skovshoved IF goddag til Mutu Mehdi Raza. Mutu, som der forventeligt vil være trykt på ryggen, har spillet i Østerbroklubben Skjold i sine ungdomsår, hvor det senere også blev til ungdomsbold i B93 og Lyngby, og senere var han indlemmet i Brønshøjs 2. divisionstrup og sidst i Danmarksserieklubben TFC Odsherred.,

Desuden har SIF hentet forstærkning til den centrale midtbane, da Jonas Jakobsen også er ny mand i Skovshoved-trøjen.

Mutu, Jakobsen og Elvang lægger hårdt ud, når det lørdag gælder sæsonens første kamp mod Helsingør.

Publiceret 29 July 2019 17:38