Der er topkamp mellem Søllerød Gold Diggers og Copenhagen Towers 23. august. Foto: Michael Quist

Der er topkamp mellem Søllerød Gold Diggers og Copenhagen Towers 23. august. Foto: Michael Quist

Topkamp mellem ærkerivaler på Gentofte-græs

I dag er der rivalopgør, når Søllerød Gold Diggers og Copenhagen Towers mødes på Gentofte Stadion

Inden for dansk amerikansk fodbold er der ikke mange rivalopgør, som matcher det, der finder sted på Gentofte Stadion fredag aften 23. august mellem Søllerød Gold Diggers og Copenhagen Towers.

De to klubber har i dette årti begge befundet sig i toppen af den danske nationalliga og har kæmpet om de bedste spillere i Storkøbenhavn. Derfor er der garanti for intensitet og flot spil, når holdene igen tørner sammen under projektørlyset på Gentofte Stadion.

”Kampene mellem Towers og Gold Diggers er uden tvivl de største rivalopgør i Danmark, og spillerne fra begge hold vil kæmpe bravt for at få sejren hjem,” forklarer Towers’ formand Jakob Munksgaard i en pressemeddelelse.

Begge i toppen

I år ligger såvel Towers som Gold Diggers i toppen af ligaen. Gold Diggers har spillet syv kampe og vundet de seks, hvilket rækker til en andenplads i ligaen.

Towers har førstepladsen takket være seks sejre i seks kampe.

Det har gennem de seneste mange år været en tradition, at Towers lægger kunstgræs til den eneste aftenkamp i nationalligaen øst for Storebælt. Og de seneste år har geografi og historie gjort, at modstanderen har været ærkerivalerne fra Søllerød Gold Diggers. For spillerne og det efterhånden talstærke hjemmepublikum er der en helt speciel og magisk stemning over aftenkampene, når det kunstige lys spreder sig ud over banen og mørket falder på.

Kampen spilles fredag 23. august klokken 19. Portene åbnes klokken 18. kapp

Publiceret 23 August 2019 10:15