Teemu Seppänen viser sit store værd i slutspillet, hvor han gang på gang hiver afgørende redninger frem.
Teemu Seppänen viser sit store værd i slutspillet, hvor han gang på gang hiver afgørende redninger frem.
Arkivfoto: Ole Tradsborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stars viser slutspilsformat af højeste kaliber

Gentofte Stars leverer højdepunkter på stribe. Fredag aften blev serien igen udlignet, mens søndagens kamp blev tabt, og først blev afgjort efter mere end 100 minutters ishockey

Gentofte Stars leverer i den grad varen i årets slutspil. Og da der udelukkende er tale om små finaler, hver gang Stars og Aalborg Pirates møde, var fredags opgør ingen undtagelse.

Til det opgør gik det lidt trægt for Stars i starten, som også kom bagud 0-1 i første periode, mens næste periode forblev målløs.

Men i tredje og afgørende periode viste Stars en forbilledlig vilje og fight, da det gjaldt. Det blev nemlig fuldt fortjent 1-1, da Joonas Riekkinen scorede til 1-1 via stolpen. Ronan Quemener i Aalborg-målet var chanceløs, og scoringen tændte stjerner i øjnene på hjemmeholdets fans, og hvor man pludselig – for første gang i sæsonen – kunne se euforiske, voksne mænd hamre håndfladerne på plexiglasset bag Ronan Quemener i endeløs jubel.

Godt underholdt blev man også af nogle vanvittige driblinger af Mathias Asperup, som flere gange viste formidabel driblekunst, og dermed efterlod sine oppassere rundtosset i sjælden set grad. Dette fik humøret til at stige med rekordfart på lægterne, hvor man længe havde frygtet, at gæsterne skulle trække det længste strå.

Men euforien skulle blive endnu større, for momentum var nu i den grad på Gentofte-præmisser, og da Joonas Riekkinen igen sendte pucken i mål efter en forrygende Stars-periodelød et jubelbrøl uden lige længe hørt i den lille skøjtehal, der fredag aften var ganske pænt besøgt.

En nervøs afslutning sluttede en festlig fredag, hvor publikum var blevet underholdt i samtlige 60 minutter.

111 minutters drama ventede

Havde Stars nu et afgørende, mentalt overtag med til Aalborg, og kunne det udmøntes i en vanvittig vigtig sejr? De spørgsmål var med i bagagen og sammen med en lille håndfuld, inkarnerede Stars-fans, der havde taget turen til den nordjyske hovedstad.

Herfra livestreamede klubbens udsendte kampen, hvilket Villabyerne – sammen med mange andre lokale hockeyfans – nød at følge med i. Man kunne se Stars spille med stort overskud og vilje, og også en enorm tro på egne evner. For tre gange svaredes igen på Pirates' føringer.

Kampen endte 3-3 i ordinær spilletid, men dramaet var langt fra slut.

Hele to ekstra perioder forblev målløse, inden det efter en 111 minutters indædt kamp lykkedes de lokale pirater at borde Stars-skuden.

Stjernerne må dog have blinket hele vejen hjem til Gentofte, for ikke alene vandt holdet skudstatistikken, de spillede også klart bedst ud fra er vanlig stramt og disciplineret koncept.

Tirsdag aften skrivers det sjette kapitel i kvartfinaledramaet, der bare vokser og vokser som en tyk bog fyldt med åndeløse passager.

Serien skriger på først at blive afgjort i syvende og sidste kamp, men det bliver alle meget klogere på efter næstkommende opgør, der startes kl. 19.

Opgøret skriger også på fuldt hus, så har man endnu sin hockeydebut til gode, er det bare med at spænde hjelmen og skøjterne!

Stars har brug for al den support, der kan opbydes.

Publiceret: 12. Marts 2017 20:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt