Annonce

Tag hele den store familie med på ferie eller weekendophold

Luksushuse.dk udvider produktsortimentet med huse til 30 personer. Hidtil har de største af udlejningsbureauets feriehuse været til 24 personer, men fra 2018 tilbydes desuden sprit nye poolhuse med plads til hele den udvidede familie

De store luksuriøse ferieboliger rummer 12 soveværelser, ”eget badeland” med pool, sauna og spabad, et indendørs aktivitetsrum med mulighed for mange timers sjov og spil. F.eks. er der billard, dart, bordtennis og bordfodbold samt spillekonsoller som f.eks. PS4.

Alle huse råder desuden over en stor udendørs legeplads og multibane, som deles med nabohuset og giver anledning til mange gode timer med fysisk aktivitet for både store og små.

Der er i første omgang planlagt 8 af de store sommerhuse, som byggefirmaet Skanlux står bag. Husene opføres to og to i hhv. Nordsjælland, på Nordfyn, ved Limfjorden og ved Vestkysten. Udlejningsbureauet oplever allerede nu en stor efterspørgsel efter de store huse.

”Vi har ind til videre kun åbnet op for udlejningen af to af husene”, forklarer udlejningschef Heidi Wirenfeldt, ”og vi har oplevet en stor efterspørgsel, særligt på weekendophold, som det er muligt at booke i lavsæsonen”.

Men også sommerferien er eftertragtet, hvilket er forståeligt, når man regner lidt på prisen. En uge i den absolutte højsæson koster kr. 34.600 hvilket svarer til knap kr. 1.200 pr. person ved maksimal belægning. Hertil kommer forbrug af el, vand og varme samt slutrengøring, men selv med disse omkostninger indregnet, vil det være en billig ferie, hvis man går sammen med andre om at leje huset.

”Der er fire separate soveafdelinger i husene, med tre soveværelser i hver”, fortæller Heidi Wirenfeldt, ” så selvom tanken om en ferie sammen med 29 andre måske kan virke lidt overvældende for nogen, er der altså mulighed for at trække sig tilbage og være sig selv, hvis det er påkrævet”.

Unikt servicekoncept

Det bør desuden nævnes, at Luksushuse.dk har et servicekoncept, som er helt unikt for sommerhusbranchen. Hvert hus har tilknyttet en såkaldt servicekonsulent, der står for personligt at udlevere nøglen ved huset og vise gæsterne til rette. Servicekonsulenten kender lokalområdet og svarer gerne på spørgsmål. Som lejer af et sommerhus gennem Luksushuse.dk kan man desuden kontakte servicekonsulenten, hvis der skulle opstå noget uforudset under opholdet.

Heidi Wirenfeldt fortæller, at servicekonsulenten de fleste steder kan formidle kontakten til en lokal restaurant eller et cateringfirma, som kan levere maden, såfremt man ønsker at bestille den udefra. Det kan f.eks. være, hvis man ønsker at fejre en rund fødselsdag, et kobberbryllup eller en anden særlig begivenhed i huset.

”Her er husene til 30 personer yderst velegnede, fordi man har mulighed for at invitere rigtig mange overnattende gæster”, forklarer Heidi Wirenfeldt.

Også velegnede til firmaarrangementer

De store sommerhuse til 30 personer er med hele 12 soveværelser også velegnede til firmaarrangementer. Og sammenligner man f.eks. prisen med et hotel, er der virkelig tale om spotpriser.

”I den periode, hvor husene udlejes på weekendbasis, kan hverdagene bookes til meget fordelagtige priser”, fortæller Heidi Wirenfeldt. ”Desværre har mange virksomheder en oplevelse af, at det kan være besværligt at tage i sommerhus med firmaet”, fortsætter hun, ”så det har vi forsøgt at imødekomme ved f.eks. at tilbyde linnedpakker og startpakker”.

En startpakke indeholder det allermest basale, man har behov for til et sommerhusophold bl.a. køkkenrulle, toiletpapir, håndsæbe, opvasketabs affaldsposer og kaffefiltre. På Luksushuse.dk kan startpakken let og enkelt bestilles sammen med sommerhuset på udvalgte huse.

Fakta
• Luksushuse.dk udlejer mere end 260 store sommerhuse med pool og aktivitetsrum i hele Danmark, på Øland i Sverige og i Ostsee Resort Olpenitz i Nordtyskland.
• Fra november til påske udlejes husene på weekendbasis (jul og nytår undtaget). I højsæsonen udlejes husene ugevist primært fra lørdag til lørdag.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail
Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke Lokalavisens holdninger.